Soololle murskakritiikki

No niin taas otsikkohämäys. En mä mitään virallista kritiikkiä ole saanut, kun ei toimittajia näkynyt enkä muutenkaan tarpeeksi palautetta.

Mitä nyt sitten tapahtuu, kun Maksullinen palvelus on loppu? Kukaan ei tiedä. Maailma pystähtyy.

Hyviä menovinkkejä annan kaksi. Torstaina 22.11. kulttuuritalolla on hieno lista ulkomaanpellejä, jotka ovat hyviä ja itse menen katsomaan. Siitä selvittyäni menen lauantaina katsomaan Lahteen Vanhaan Jukoon kun Kivelän Niko vetää pitkän keikan ja ottaa sen digitalteen. Kannattaa tulla ja mennä, Z-juna vie.

Viimeinen soolo oli hieno kokemus ja jotain sen fiiliksistä saa haaviinsa, jos lukee mun uusimman kolumnin. Laitan sen ihan pikapuoliin sivuille.

Kahdeksan vetoa pienessä ja stand upiin sopivassa KokoTeatterissa tuli tehtyä ja tyytyväinen olen. Ihmisiä kävi loppua kohti enemmän ja kaikenkaikkiaan penkeistä tuli myytyä noin puolet. Se oli se mihin tähtäsin, sillä eipähän tullut taloudellisesti turpaan vaikka ei kyllä tienattu Rhodoksen matkaakaan. 

Mysteeriksi jää, olisiko lippujen kysyntä noussut entisestään, jos homma olis jatkunut. Vain Jeesus tietää, ja ehkä sen sihteeri.

Jokainen keikka oli erilainen ja pyöritin niin sanotusti ringissä useampia juttuja kuin siihen mahtui kerralla. Keikka kesti usein melkein kaksi tuntia ja ei se kuulemma ollut liian pitkä, vaikka ei se mitään tykitystä koko aikaa myöskään ollut.

Sain olla oma itseni, tai yrittää, aina se ei onnistunut. Olis pitänyt olla joku kaveri vihkon kanssa tekemässä muistiinpanoja, sillä sen verran paljon tuli improvisoitua ja keksittyä lisäyksiä juttuihin, siis kirjoitettua lavalla.

Vaikeeta oli arki-iltoina saada keikka lentoon, koska eihän tiistain alkuilta ole rock vaan pikemminkin strömsöö. Viimeinen keikka oli paras ja matkan varrella tuli palautteen mukaan parannettua yleisön jäsenen flunssa, pms-oireet ja vitutus.

Epäilemättä tuota viimeistä tuli varmasti joskus lisättyäkin, sillä vaikka en karua kritiikkiä saanutkaan ja vaikka rakentavaa arvostelua ei ainakaan ole vielä ollut saatavilla, kyllä siellä joku varmasti tylsistyikin ja veti hernettä nenään. Oma isä ei oikein erikoisesti tykänny.

Ens kerralla teen ehkä isommassa paikassa ja ehkä tiukemman setin eli hieman yli tunnin ilman väliaikaa. Jos vaan maltan jättää matskua pois. Teemu oppi paljon. Oma juttu ja omalla tyylillä. Seuraavalla kerralla vielä paljon paremmin.

Nyt vedän sooloa vielä Oulussa ja ehkä keväällä muuallakin. KokoTeatterissa ehkä ainakin sen verran, että saan sen kuvattua. Saa nähdä. Kiitos niille jotka tulivat ja kiitos niille jotka yrittivät tulla, mutta eivät saaneet aikaiseksi. Tarjontaa on paljon ja elämä lyhyt. 

Oikeesti, käykää läpi nuo mun menovinkit ja odottakaa kieli pitkällä kevätkauden telkkariohjelmaa ja keikkoja.  

 

 

Powered by Etomite CMS.