Editoitettua?

Kuulumisia, mikäli jotakuta kiinnostaa. Muuta uutta on tulossa ihan kohta kun saan editoitettua (miten tuo muuten kirjoitetaan, siis tyyliin peseytettyä?) yhden hyvän keikkapätkän Korjaamon keikalta marraskuun alusta.

Kolmisen viikkoa keikkoja jäljellä ja marraskuu on yhtä musta kuin ennenkin. ETN - ennen tässä ja nyt. Se on uusi tv-ohjelma, jossa oon mukana ensi helmikuusta lähtien Subilla.

Nyt on tullut tehtyä tosi hyviä ja tosi huonoja keikkoja. Radioon on tekeillä kolme ohjelmaa vielä tämän vuoden puolella. Tomaatteja Tomaatteja -festari työllistää jo nyt, vaikka se pidetään toukokuussa. Mika Eirtovaaran kanssa valitaan esiintyjät sinne.

Olen käynyt Teatteri Jurkassa katsomassa Ahmija-näytelmän. Irvokasta ja vahvaa viestiä kaikesta mikä on perseestä ja muustakin. Lahdessa näin Cats-musikaalin. Fredi Siitonen oli siinä ja jep jep. Q-teatterissa näin Kauppamatkustajan syntymän. Saariluoma oli siinä ja koko poppoo veti hyvin ja tarkasti. Suosittelen.

Jos on tylsää vaikkapa junassa, bussissa tai teatterin lämpiössä, kannattaa ottaa kilpailu siitä, kuka löytää ensimmäisenä vaikkapa kolme yli 40-vuotiasta naista, joilla ei ole silmälaseja. Ei niitä ole olemassa.  

Uusi yhden sarjan keilausennätykseni on 235. Heitin sen viime viikon perjantaina, kun keilasin keikkamyyjäni Toten kanssa. Totte on innoittajameduusa.

Tähän mennessä olen ollut pikkujouluissa aina vain esiintymässä lukuunottamatta lapsuuden vanhempian firman pikkujouluja. Tässä eräänä perjantaina olin itse ns. oman työpaikan pikkujouluissa, siis radiokanavan kemuissa ja sehän oli vapauttavaa. Suosittelen.  

Mulle voi laittaa sähköpostia, jos haluaa lähettää joululahjoja postissa. Kerron sitten osoitteen. Muuten hyvää loppuvääntöä kaikille.

Powered by Etomite CMS.