2008

Pysyykö henkilökohtainen korttitalo kasassa, tuleeko maailmanloppu vuonna 2008? Katsaus alkaneeseen vuoteen, toimittajana Teemu Vesterinen.  

 

Vuonna 2008 kaikki kosahtaa, mutta sitä ennen...


Tästä vuodesta pitäisi tulla hyvä kaikin puolin. Ainakin odotan sitä innokkaasti. Luvassa on erilainen vuosi työn puolesta siinä mielessä, että aion tehdä vähemmän keikkoja kevätkaudella ja uusia hommia on luvassa.

Turhaahan näistä hommista on suurin osa, koska koko systeemi kosahtaa kohta, mutta jos muutkin muurahaiset jatkavat päämäärätöntä kyhäilemistä niin miksen minäkin.

TV

Subilla alkaa helmikuussa tv-ohjelma, jossa olen mukana. Sen nimi on Eilen, tässä ja nyt ja se tulee perjantaisin klo 21.00.

Ohjelmassa on vähän sama asetelma kuin Uutisvuodossa, mutta erilainen se kuitenkin selvästi on. Janne Kataja on juontaja ja sitten on aina kaksi joukkuetta, joissa molemmissa on kaksi vakionaamaa. En tiedä kuinka paljon näitä henkilöitä saa paljastaa, mutta minä olen Niko Kivelän kanssa yksi kolmesta vakionaamaparista.

Siinä sitten meillä on jänniä tehtäviä ja ollaan nokkelia ja helvetin hauskoja ja pimeitäkin niin, että joku tykkää ja joku vihaa.

RADIO

Joulukuussa teimme viimeisen Kivelän ja Vesterisen ohjelman radiossa ja jatkosta ei tiedä. Kivaa oli tehdä sitä vuoden verran ja siinä oppi jotain. Toive on tehdä come back joskus jossain. Suomeksi.

LEHTI

Keskisuomalaiseen kirjoitan joka kolmas viikko kolumnia vielä ainakin kevään ajan. Julkaisen juttuja täällä nettisivuilla yleensä aina, jos tekstistä ei vain tullut täysin surkea.

TUOTTAMINEN

Tammi- ja helmikuussa mulla on buukattu toimistotilaa eräästä hikisestä luolasta. Siellä on tarkoitus hakkailla meiliä ja huutaa puhelimeen tuottamismielessä.

Työn alla on Jyväskylän Seisomapaikkaklubi, jonka pyörittämistä jatkan. Sinne tulee kolmena iltana ulkomaalainen huippuvieras, loput kolme iltaa mennään parhain meikäläisin voimin.

Lisäksi olen toisena pääjehuna järjestelypuolella, kun Steve Hughes tekee viikon mittaisen kierroksen Suomessa. Sillä on yhteensä seitsemän keikkaa viidessä kaupungissa ja melkein kaikissa olen mukana opening actia tekemässä, eli esiintymässä.

Tomaatteja tomaatteja -festarille minä hoidan taas Mika Eirtovaaran kanssa esiintyjät. Lisäksi Tomaattifestari laajenee kesäkuun alussa Kuopioon ja koska se on mun idea, joudun hoitamaan siihen esiintyjät yksin.

Stand up palaa ilmeisesti Jyväskylän Kesän ohjelmistoon ja siihen on pyydetty apua. Se on hyvä, koska Kesä on loistava ja arvostettu tapahtuma.

CANADA

Zaani ja minä menemme maaliskuussa viikoksi Torontoon ja Hamiltoniin tekemään keikkoja. Miksikö, no koska Jason Rouse kävi täällä syksyllä ja tuli bondauduttua ja hänen suurten siipiensä alla saimme keikkoja rehellisesti suhteilla. Yuk Yuk´s on klubin nimi, johon ilmeisesti pääsemme. Se on vähän kuin Comedy Store USA:ssa ja Englannissa.

KEIKAT

Keikkoja teen jonkin verran vähemmän kuin syksyllä. Maksullinen palvelus, eli sooloesitys nostaa päätään vielä ainakin pari kertaa Tampereella ja Rovaniemellä. Ei tiedä, vaikka syksyllä tekis niitä lisääkin, jos kysyntää on. 

KEILAILU

Ehkä hankin valmennusta jossain vaiheessa ja pyrin treenaamaan säännöllisesti. Tässä on nyt intohimoa mukana.

Lisäksi lomailua, kirjoja ja erilaisten kulttuurihäppeninkien koluamista on luvassa myös paljon. Tulkaa keikoille ja tehkää itsellenne hyvää ja sopivasti huonoakin.


P.S. Kävin kuntosalilla tammikuun kolmas päivä ja jumalauta siellä oli porukkaa. Ikään kuin salista olis jotain hyötyä.

Powered by Etomite CMS.