2007

Menikö kaikki putkeen, mikä jäi hampaankoloon, oliko eläminen elämisen arvoista vuonna 2007? Itsekeskeistä jahkailua niille, joilla on töissä aikaa olla netissä. 

 

Kosahdus ei tullut vuonna 2007!

Parasta vuodessa 2007 oli se, että ei tullut suoritettua mitään turboahdettua puskemista vaan sopivan tasapainoista meininkiä aivan kuten aikuisilla parhaimmillaan.

Välillä meni yli ja ali, mutta plussalle päästiin. Parhaat ja antoisimmat keikat olivat ehkä kaksi viimeistä sooloa, joista toinen oli KokoTeatterissa pääkallopaikalla ja toinen Oulussa. Loppua kohti se setti nimittäin alkoi kasautua kuntoon.

 

Soolo oli ehkä suurin oma juttu ja siitä jäi hyvä mieli. Otin sen tavallaan harjoituksena järjestelymielessä sekä esiintymispuolella myös.

Tomaattifestareilla olin mukana esiintyjien valinnassa ja se meni onneksi hyvin, parhaat festarit kaikin puolin ever.

Suomessa kävi ennätysmäärä ulkomaisia koomikoita ja se on hyvä. Tänä vuonna määrä ja laatu vain paranevat.

Surkeimmat keikat tuli tehtyä ehkä osittain joissakin sooloesityksissä ja muutaman kerran klubeilla. Ne tulevat uniin vieläkin, mutta en osaa sanoa yhtään selkeintä pohjaraapaisua. Yksi pikkujoulukeikka, joita rahan takia teen joskus, kouraisi syvältä saatanan verilammikoista kuonaa mun mieleeni, mutta onneksi pikkujoulukeikka on eri asia. Ne voi unohtaa, jos huonous ei ole täysin itsestä kiinni.


Kirjoja tuli luettua yllättävän paljon. Se liittyy siihen, etten ollut liian loppu keikkailun takia. Silloin jaksaa keskittyä muuhunkin. Elokuvien kanssa sama. Sofi Oksasen Stalinin lehmät oli kova. Samoin Risto Isomäen Herääminen. Saman tekijän Sarasvatin hiekkaa on kesken. Se on palkittukin.

Elokuva joka sykähdytti oli Robin Williamsin pääosaama satiiri USA:n pressanvaaleista. Koomikko voitti vaalit siinä. Nimeä en nyt muista. Se on uusi ja löytyy vuokraamoista.

Ahmija oli vahva näytelmä Teatteri Jurkassa.

Keilauksessa ostin oman pallon ja välineet. Kisoissa olin, tosin epävirallisissa ekaa kertaa ja opin hermojen hallinnasta jotain.

 

Ja eipä muuta tule mieleen. Ihan veristä päiväkirjamatskua ei sivuille viitsi kirjoittaa, joten nämä vuosikatsaukset jäävät nyt vähän työpainotteiseksi.

Powered by Etomite CMS.