Virallista tietoa tv-ohjelmasta

Mikään ei ole niin hienoa kuin tv-julkisuus. Nyt sitä tulee oikein ovista ja ikkunoista, nimittäin Subilla alkaa uusi ohjelma, jossa olen mukana Kivelän Nikon parina. Muita tyyppejä ovat Kata Kärkkäinen, Paleface, Jaakko Heinimäki, Heli Roiha ja Janne Kataja.

Vieraina tulee aina olemaan julkkiksia. Lähtölaukaus pe 8.2. klo 21.00. Sitten annatte palautetta, onko se hyvä vai nöy, ja me tehdään siitä paras. Tavoitteena on, että pääsisi esittelemään vaatehuonetta naistenlehdelle sekä Venla-palkinto.

Lehdistötilaisuudessa huomasin, kuinka helposti sitä heittäytyy apinaksi ja unohtaa elää niin kuin opettaa. Siellä räpsittiin valokuvia ja kyseltiin pikkunäppäriä niitä näitä.

Vasta jälkikäteen tajusin, että olin antanut ns. haastattelun Oho!-lehden toimittajalle ja ollut sille kutakuinkin mukava, vaikka olis pitänyt potkaista sitä, ei henkilökohtaisesti häntä kohtaan (vaikka toisaalta hän on itse tehnyt valinnan mennä nostamaan helvetinlehden palkkaa) vaan ihan kantaaottavassa mielessä, ei kovaa, mustelma muistutukseksi, että näitä taantumuslehtiä pitäisi verottaa aina ja kaikkialla verisellä karhun kouralla. 

Kohta tulee muuten pari uutta videota, jotka on vähän erilaisia ja loistavia. Steve Hughes tulee myös pian maahan ja sitten se on menoa viikon ajan. Kyllä mä sen lämppärinä olen mieluummin kuin Frederikin. Muistakaa keskeyttää opinnot ja irtisanoutua töistä, kohta tulee kosahdus ja sitä ennen ehtii ehkä vielä lasketella. 

Vaikka on kiire katso lisätietoja internetin pyöreästä maailmasta.EILEN, TÄSSÄ JA NYT!

Powered by Etomite CMS.