STEVE HUGHES In Finland -kiertue 5. - 9.2.2008

Maailman parhaiden stand up -koomikoiden virta Suomeen jatkuu. Helmikuussa järjestettävällä viikon mittaisella Suomen kiertueella pääesiintyjänä on STEVE HUGHES Australiasta.

Kiertueella lämmittelijöinä nähdään suomalaiset koomikot Zaani ja Teemu Vesterinen. Yhdessä tämä kaksikko on lähdössä myös Kanadaan viikon mittaiselle kierrokselle maaliskuussa, mutta tällä Steve Hughes -kiertueella he esiintyvät suomeksi.

STEVE HUGHES
Entinen hevirumpali on keikkaillut ympäri maailmaa, voittanut kotimaassaan tulokaskilpailun 1997 ja nimetty vuoden koomikoksi 1998 sekä isännöinyt MTV Awardsia.

...I’ve played and founded Thrash band Slaughter Lord in Australia, and played for Mortal Sin, Nazxul, and Primordial. After ten years of recording and touring, I put on hold my job as a drummer and decided to start talking to the audience.” Steve Hughes

Englannissa asuva Hughes ottaa kantaa, herättää ajattelemaan ja tunnustautuu salaliittoteoreetikoksi. Steve tekee tämän kaiken todella hauskasti ja taitavasti. Lavalla hän on pidettävä ja selkeä sekä yllättävä. Hän tulee esiintymään yhteensä yli 2000 ihmiselle.

"His dedication and commitment are impossible to deny" – DSS

Hard edged social commentary at its best” Times


KEIKKAPAIKAT

Ti 5.2. Tampereen YO-talo klo 20.00

Ke 6.2. S-osis TKU klo 20.00

Ke 6.2. Ravintola Monk TKU klo 22.00

To 7.2. Laugh Riot, Täffä Espoo klo 20.00

Pe 8.2. Ookko nää nauranu? Pohjankartano Oulu klo 20.00

La 9.2. Seisomapaikkaklubi JKL klo 18.30 ja 22.00

 
Lisämatskua

Powered by Etomite CMS.