Huumeita ja videopätkää

Seisomapaikkaklubi on kovan tason stand up -klubi Jyväskylässä. Teetätin siitä mainosvideon, jonka löytää klubin sivuilta, www.seisomapaikka.com tai suoraan Youtubesta hakusanalla Seisomapaikka. Kahtokee!

Asensin Avautumisia-osioon Keskisuomalaisessa ilmestyneen kolumnin ADHD:sta.

Man of the Year -elokuva on se, joka on viime aikoina osunut hyvin minuun. Johtunee siitä, että siinä koomikko on pääosissa esittämässä koomikkoa. 

Musiikkipuolella ostin Tukholmasta, tai oikeastaan André osti mun rahoilla Alabama Thunderpussy -bändin levyn ja se toimii kuin tauti. Kävin Uppsalassa katsomassa Andrén keikan ja seuraavana päivänä vierailin legendaarisella Norra Brunn -klubilla, jossa André kävi vetäisemässä ex tempore viisiminuuttisen ja pommitti svedut lyttyyn.

Steve Hughes -kiertue meni hyvin. Tampereen keikka oli ainoa, joka ei myynyt loppuun, mutta keikkana se meni sitäkin paremmin. Oli opettavaista ja hienoa olla ns. opening act. Omat keikat menivät hyvin ja katsoin kaikki Steven keikat ja opin.Meillä on hyvä lista potentiaalisista ulkomaisista koomikoista ja varmasti tuomme vielä jonkun tänne taas luomaan uskoa komiikkaan ja elämään.

Huumeet vaanivat meitä vaaroinen. Ja paskanmarjat! Yritin saada pikkuriikkisen höpöheinää ulkomaan vieraallemme, mutta eihän sitä saanut viikon sisällä mistään. Joka kaupunki koluttiin ja soiteltiin, mutta ei. Yhden kerran napsahti kohdalleen, mutta en sano missä. Kiitos heille. Pitää varoa huumeita ja kieltäytyä, jos joku tarjoaa. Just joo, mulle ei ole tarjottu koskaan mitään paitsi kerran Madridissa ja olisin ostanut ihan kunnoitusmielessä, jos olisin voinut.

Telkkariohjelma on alkanut ja se on ihan hirveää. Ei voi tietää, mitä siitä ajatellaan ja meneekö oma osuus hyvin. Ei ihme, että artistit juovat paljon ja käyttävät etenkin huumeita. Minä juon smoothien aamuisin ja käyn Pilateksessa.

Jos saisin valita kolme ihmistä, jotka saisin tavata, he olisivat Teemu Mäki, Sofi Oksanen ja Outi Nyytäjä. Ehkä en uskaltaisi keskustella heidän kanssaan kahden vaan haluaisi päästä tilanteeseen, jossa voin heittää pari kysymystä ja kuunnella kun kukin puhuu vuorollaan tunnin. Oikeesti.

Keskeyttäkää opinnot ja käykää vaikka Ruotsissa! Vi hörs! 

 

 

 

  

Powered by Etomite CMS.