Raportti

Tauko luvassa. Lähden nimittäin kuukaudeksi reissuun enkä tee keikkoja muualla kuin Kanadassa maaliskuussa. Eilen tein elämäni tokan keikan englanniksi Tampereella. Olin harjoitellut ja kirjoittanut sitä Kanadaa varten ja hyvin se meni. Helpompaa se on kuin ruotsiksi vetäminen.

Päivittelen nettisivuja reissun jälkeen ja laitan uusia videoita lavatilanteista esille. On nimittäin kertynyt tuntitolkulla kelpo kauraa kasetille alkuvuoden keikoilta.

Kannattaa katsoa meidän ohjelmaa Subilta perjantaisin ja sunnuntaisin ja maanantaisin. Ensi viikolla ilmestyy Keskisuomalaisessa mun seuraava kolumni, mutta pistin sen Avautumisiin jo nyt. Ei saa kertoa lehdentekijöille.

Se kertoo eräästä elokuvasta. Taas on nähty monia, Juno oli todella hyvä. Tali-ihantala oli taas yksi kauhallinen Suomen sotia, jotka ehkä jo vähitellen on ammennettu loppuun. Sooloilua oli todella omaperäinen; mies ja nainen tapaavat, rakastuvat, ajautuvat erimielisyyksiin ja päätyvät lopulta onnellisesti yhteen. Tyylikkäitä ihmisiä.

Hoitakaa loskat ojaan siihen mennessä kun minä olen palannut. Sitten taas loppukevät keikkoja nännit kovana. Tomaateille tulee todella hyviä ulkomaisia koomikoita. Todella hyviä.

P.S. Joku tietää, koko ajan joku tietää. Kaiken. 

 


 

 

Powered by Etomite CMS.