Tomaatteja tomaatteja -festari 2008

TOUKOKUUSSA ON TAAS SE AIKA VUODESTA…

Pohjoismaiden suurimmat, kauneimmat ja ennen kaikkea vaatimattomimmat stand up –festivaalit järjestetään tuttuun tapaan toukokuun toiseksi viimeisellä viikolla 21.- 24.5.

Tänä vuonna Tomaatteja lentää Hämeenlinnan lisäksi myös Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Festivaaliin liittyy uutuutena maantieteellisesti lähes koko maan kattava promootiokiertue "Tomaatteja! Tomaatteja! On Tour", joka starttaa 27.3. Helsingistä ja päättyy 26.4. Tampereelle ja Turkuun.

Vuoden 2008 festivaali on järjestyksessään jo kuudes ja keskittyy  Hämeenlinnassa aiempia vuosia enemmän Verkatehtaan alueelle. Neljä esityspaikkaa, festivaali-info ja lipunmyyntipiste takaavat sen että suhinaa riittää esitysten ulkopuolellakin.

Festivaalien vakiovieraita ovat olleet aikaisempina vuosina mm. Ismo Leikola,  André Wickström, Krisse Salminen, Sami Hedberg, Teemu Vesterinen, Niko Kivelä, Jaakko Saariluoma, Mika Eirtovaara, Ilari Johansson, Heli Sutela, Neil Delamere, Kevin Gildea, Colin Murphy, Steve Hughes ja Emmy-palkittu Rich Hall.

Vuoden 2008 festivaalin päävieraita ovat irlantilainen Jason Byrne ja kanadalainen Jason Rouse.

Esityskielinä toimivat suomi ja englanti. Festivaaliesitykset ovat kiellettyjä alle 18-vuotiailta.

Lipunmyynti alkaa tuttuun tapaan Aprillipäivänä 1.4. Lippupalvelun toimipaikoissa kautta maan.

Lisätietoa kiertueesta ja festivaalista:

www.tomaattejatomaatteja.com


Powered by Etomite CMS.