Flip Schultz Suomeen!

Amerikkalainen stand up -tähti Flip Schultz Suomen kiertueelle 17.-28.9.

Flip Schultz Live in Finland 2008

Syksyllä 2007 Helsingin Kulttuuritalolla Pablo Franciscon keikoilla yli 8.000 suomalaista hullaantui kiertueen lämmittelijänä toimineen Fip Schutzin esityksistä. Schultzista loisti poikkeuksellisen vahva vuorovaikutus yleisön kanssa, sekä salamannopeat reaktiot joilla hän tarttui tilanteisiin ja ajautui improvisoimaan suuret osat esityksistään. Pablo Francisco Live -kiertueella Schultz päätti omat osuutensa yleisön hurratessa seisaallaan.

Ilmiö toistui Helsingin lisäksi mm. Tukholmassa, Oslossa sekä Reykjavikissa. Teemu oli sitä mieltä, että tyyppi oli paljon parempi ja kiinnostavampi kuin Pablo.

Nyt toteutuva kiertue on vastaus niiden fanien pyyntöön jotka ovat perustaneet Facebook -sivustolle oman ryhmän nimeltä **Let’s get FLIP SCHULTZ on tour in Finland 2008**.

Kiertueen paikkakunnat ovat Espoo, Helsinki, Lahti, Turku, Tampere, Pori, Jyväskylä (Seisomapaikkaklubi, hyvä Teemu) ja Oulu. Turussa Flip Schultz toimii ”Stand Up Turku!” festivaalin pääesiintyjänä 26.9.

Mukaan kiertueelle on kutsuttu myös kotimaan kirkkaimpia stand up -tähtiä joten luvassa on ikimuistoinen yli kaksituntinen show. Kiertueen lipunmyynti avautuu perjantaina 11.4.2008 klo 12.00 Lippupisteessä.

Flip Schultz -faktoja:

  • Voitti talent-shown 8 vuotiaana standupilla ja tiesi että haluaa tehdä työkseen
  • Esiintynyt HBO ja Comedy Central kanavilla
  • Voittanut lukuisia kilpailuja, kuten "The Seinfeld Stand-Up Comedy Challenge" 1995
  • Esiintynyt lukuisten tähtiartistien kanssa aina Paul Anka:sta "Weird Al" Yankoviz:iin
  • Taustassa mm. improvisaatioteatteria, mainoksia ja elokuvia kuten ”Big Trouble”

Lisätietoja:

Powered by Etomite CMS.