Rovaniemi on rock!

Kävin Rollossa tekemässä soolokeikan. Jausaa oli. Ennen keikkaa kävelin ympäriinsä ja kehittelin paikallishuumoria, koska siitä ihmiset tykkää. 

Siellä on monumentaalinen fallossymboli, joka on valtuuston vähäunisella päätöksellä päätetty rakentaa joen yli vuonna 1989. Eli siis Jätkänkynttilän silta.

Teemu veisti siitä keikalla, että miten olette ajatellut valmistautua isoon juhlaan ensi vuonna? Onko isot odotukset, vuosi vielä ja sitten lähtee? Ensi vuonna Jätkänkynttilänsilta täyttää 20 vuotta. Minkäläiset mahtaa juhlista tulla?

Jari Tervo lukee sillan korkeimmalla kohdalla muna kädessä jonkun eroottisen runon ja hyppää alas jäälautalle ja selviää. Sitten ylhäältä ilmestyy tummansininen ja kimalteleva kuumailmapallo, jossa välkkyy strobovaloja ja korissa heiluu Antti Tuisku, joka osoittaa Tervoa sormella ja laulaa hei hei mikä sulla on.

Sen jälkeen Lordi tulee ja ampuu ne molemmat sinne jokeen konepistoolilla.

Lisäksi Rovaniemen palloseuran pelaajat soittavat, että sori kun ei päästy juhliin kun ollaan Ahvenanmaalla pelimatkalla. Mutta ettekös te ollut siellä viikko sitten jo, joku kysyy. Joo no tämä on samaa reissua, vittu että nää matkat on pitkiä, pelaajat vastaavat.

...että tämmöstä. Ja hyvin upposi.

Jostain syystä lentäminen Rovaniemelle ja takaisin ei onnistu koomikoilta. Minä haahuilin menomatkalla kentällä aivan väärään aikaan ja missasin lennon. Piti ostaa uusi lippu. Eihän tätä rahan takia tehdä juu. Ja monesti koomikot missaavat sunnuntain aamuisen paluulennon Helsinkiin. Sitä on paljon liikkeellä eikä se johdu sumusta. Minä ehdin tällä kertaa paluulennolle.
Muuten menee niin, että on ollut voimat ihan aikuisten oikeasti vähissä ja en ole saanut tänne sivuille mitään aikaan. Toronton raportti tulee heti sitten kun saadaan videokooste valmiiksi. Sitä tehdään oikeasti koko ajan.

Keilauksen rock SM-kisoissa saatiin pronssia ja oltiin pettyneitä. Elämme jännittäviä aikoja. Olen muuttamassa ja lopettanut alkoholin käytön ainakin toistaiseksi.

Ostakaa Tomaatteihin lippuja, kun vielä ehditte. Helsingissäkin on esityksiä ja olen kahdessa mukana.  

 

 

Powered by Etomite CMS.