JHM-klubin päätös kuvataan

JHM-klubi eli Joka helvetin maanantai on Manalan kellarissa toimiva joka maanantain treeniklubi, jossa kokeillaan aina vain uutta materiaalia. Homma on pyörinyt kevään ajan ja se on ollut hieno juttu kaikin puolin. Lavalla ja yleisössä on nähty vakionaamoja paljon ja kaikki ansaitsevat arvoisensa palkkion.

Nyt klubi päättää kautensa ennen kesää isosti:  ma 19.5. klo 19.00 alkaen järjestetään esitys, jossa esiintyy kutakuinkin kuusi koomikkoa, ja tällä kertaa ollaan yläkerrassa ihan kunnon ihmisten isossa salissa, jotta kaikki mahtuvat mukaan.

Koomikot esittävät muutakin kuin uutta materiaalia, mutta ohjeena on, että esitettäis mahdollisimman paljon JHM:ssa treenattua juttua. Ikään kuin korjataan hedelmät.

Tällä kertaa pitäisi maksaa lippu, 10 €, mutta siihen sisältyy siis normaalia tykimpi show, ruokailu sekä videokoosteita kauden aikana nähnyistä onnistumisista ja tietenkin niistä hetkistä, jolloin on mennyt ihan päin persettä.

Tarkoitus on kuvata koko show ja tehdä siitä napakoita koosteita nettiin kaikkien katseltavaksi.

YLLÄRIBONUS:   Eräs jeppe, joka on ollut jokaisella klubilla yleisössä, aikoo tässä päätöspläjäyksessä mennä lavalla viideksi minuutiksi ja hän on nyt jo tehnyt paljon töitä asian eteen, joten mielenkiintoista ekstraa on siis luvassa. Muitakin viimehetken naamoja siellä saatetaan nähdä.

Muita esiintyjiä ei vielä ole varmistettu, mutta minä ainakin olen siellä. Tulkaa, lippuja saa ostaa Manalasta.

Powered by Etomite CMS.