Teemun Tomaatit

Tein paljon keikkoja Tomaateilla ja kuten yleensä, loppua kohti parani. Lauantaina niitä oli liikaa, joten pari meni vähän heikommin, muttei huonosti kuitenkaan onneksi. Soolo meni kolmen parhaan joukkoon. Se oli eka kerta ilman taukoa, joten sitä raaman kaarta piti vähän stressata, mutta onnistuin. 

Viimeinen keikka oli taas paras. Se lähti kokonaan omalle raiteelleen ja nautin lavalla ihan helvetisti. Pääsin vihdoin tekemään apina-imitaation lavalla, se on hotellihuoneissa ja baareissa ollut mun pravuuri. Yleisö oli erityisesti silloin, mutta muutenkin tosi hyvää, ei voi muuta sanoa.

En juopotellut lainkaan ennen keikkoja. Itse asiassa rikoin viiden viikon tipattoman jakson festareitten loppubileissä lauantaina ottamalla muutaman. Se teki hyvää, mutta huomasin kuitenkin, että ilman viinaakin Tomaatit on rankka veto. Aina menee pari päivää, että aivo alkaa toimia.

Anteeksi täytyy pyytää siltä sedältä, jolle sanoin, että vitun läski, kun se hekleröi muiden vihamielisten kännikalojen kanssa lauantain Yhteiskunta on mätä -esitystä. Pyysin jo silloin. Joskus vaan pääsee suusta se tunne ennen kuin ehtii muotoilla mitään nättiä. Vitutti kyllä sellainen lauma. Se kyllä ansaitsi jotain suulasta satikutia, mutta silti, sorry.

Verkatehtaan tilat toimivat loistavasti ja ison Vanaja-salin tunnelma oli jo niiin ameriikan meininkiä ettei edes Ruotsissa voi olla niin hienoa esiintyä.

Tomaatit siis loppuivat lauantaina, mutta sellainen pieni jätöskeikka oli maanantaina Manalassa. Vähän epäiltiin, tuleeko jengiä, mutta sehän oli ihan täynnä. Olin siis lämppäämässä Jason Rousea ja illasta tuli loistava. Jäi hyvä maku koko hoidosta. Näyttää sitä paitsi siltä, että seuraavaksi lähdetään Jasonin perään Los Angelesiin. Kyllä maistuu.

Ismo voitti Vuoden vihannes -äänestyksen. Onnea Ismolle!

Se mitä näin muita niin täytyy sanoa, että Niko Kivelä oli ja on ollut koko kevään ihan helvetin kovassa vedossa. Ja Harri Lagström oli Tomaateilla tosi hyvä. Jason Byrne oli taatusti omalla tasollaan ja tykkäsi niin, että ensi vuonna tulee varmasti uudestaan, jos pyydetään. Jos multa kysytään, Harri Lagström teki Verstaalla perjantaina yhden tärkeimmistä keikoista suomalaisessa stand upissa.

Itse en aio enää jatkaa Tomaattien tuottajana. Nyt olen kahtena vuonna ollut valitsemassa esiintyjiä ja tekemässä kokoonpanoja. Nyt en enää halua, koska haluan olla yksi koomikoista enkä halua stressata pyöriskelemällä tiskin molemmilla puolilla. Jää aikaa kehittää juttuja, joilla voitan Vihannes-palkinnon vuonna 2010.  


Kuopiossa Tomaatit kesäkuun alussa. Siellä nähdään, sitten onkin hiljaista keikkarintamalla. Kuvaukset tulevaan tv-ohjelmaan alkoi tänään. Jesh!

 P.S. kai te nyt ootte jo bongannut nettisivujen uusimman osion etusivun alareunassa. Nimittäin Teemun Top 3 -koomikot. Se on tärkee.
 

Powered by Etomite CMS.