En oo mikään kirjasto

Puhelimessani on satoja numeroita. Toinen tapa ottaa yhteyttä kaikkiin ystäviin olisi sähköpostin lähettäminen tai jonkun sortin Facebook-kutsun tai muun shitfuck-hässäkän lähettäminen ihmisille, jotka tunnen. Vaivattomin mutta ei tehokkain tapa on nyt tämä uusi. Tällä tavalla lähetän ajattoman viestin kaikille, jotka näillä sivuilla käyvät ja toivon, että viesti vaikuttaa aktivoivasti jokaisen kohdalla. Toivon myös, että sana lähtee kiirimään suullisesti kaikissa piireissä, koski se nyt sitten tämän viestin kohdalla minua tai ketä tahansa muuta, jolla vastaavanlaisen viestin tarvetta on. 

Nimittäin, arvon ystävät, toverit, perheenjäsenet, kaverit, tutut, tutuntutut, satunnaiset moikkaajat, rakkaat, lähimmäiset, tyttöystävät, hoidot ja hoidoksi tarkoitetut mutta yrityksiksi jääneet määrittelemättömät neitsyet, yhteistyökumppanit, työkaverit, kollegat, kaikkien edellä mainittujen johdannaistutut ja muut hunsvotit, hämäräperäisillä jatkoilla meillä olleet taksivapaamatkustajat sekä kaikki sen tyyliset ihmiset, jotka jollain modernisti löyhällä siteellä luulevat kuuluvansa elämääni niin, että ovat luonani käyneet ja kanssani asioineet, teille kaikille minulla on nyt viesti, tositarkoituksella:

Palauttakaa omatoimisesti, ehjänä, kätevästi ja minulle pienimmän mahdollisen vaivan aiheuttaen ja ennen kaikkea vähän helvetin nopeasti kaikki minulta lainaamanne kirjat, leffat, pelit, levyt, vaatteet, rahat, urheiluvälineet, ideat, lauseet ja muut. Siis heti. Postitse, maitse, meritse ihan sama. Siis heti ja kaikki.

P.S. Jos et muista oletkohan muuten lainannut multa jotain niin olet hyvin todennäköisesti ja olet jo mokannut siinä tapauksessa niin pahasti, että lainatun artikkelin palauttaminen vaatii juuri sinulta vielä enemmän tehokkutta ja tahdikkuutta kuin muilta, senkin löysä.

Samalla voi mulle esittää pyyntöjä. Tällä hetkellä olen palauttamassa tietääkseni vain Harrille yhden kirjan ja dvd:n sekä Matthewille kaksi dvd:tä.
 

Powered by Etomite CMS.