The Bed Of Danger

Saa nähdä miten loppuviikko sujuu

Onko joku tauti joka alkaa rappeuttamalla jalkapohjat, ja juuri oikeasta jalasta? Voiko nuha levitä varpaisiin? Ovatko toisten planeettojen yli-innokkaat nörtit ottaneet minusta koepalan? Voiko jalkasilsaan kuolla?

 

Viime yönä mulle sattui oudoin juttu pitkään aikaan.

Istuin kotona iltaa täysissä voimissa. Pelasin Xboxilla Call Of Duty 3:ta ja söin. Sitten siirryin hard core osastoon ja otin oluen ja luin lehteä (HS). Lopuksi otin toisen oluen ja katsoin elokuvan (Shattered glas). Olin täysin kunnossa, en tehnyt nopeita liikkeitä.

Menin nukkumaan ja nukahdin nopeasti, kuten onnistuneen kuluttajan täytyykin ennen uuden viikon alkua.

Kello oli herättämässä kahdeksalta. Ehkä noin kuuden aikaan heräsin siihen, että sattuu. Huudan ja sattuu, mutta en oikein tajua olenko unessa vain hereillä. Jalkaan sattuu, jalkaterää jomottaa eikä jalalle löydy sopivaa asentoa, jossa se voisi levätä mahdollisimman kivuttomasti kun minä jatkan unia.

Vierustoveri heräsi ehkä seitsemältä, jolloin havahduin itsekin niin paljon, että tajusin asian laidan. Mun jalkaan sattuu helvetisti. Samalla mieleen alkoi pudota vaihtoehtoja kuin golfpallon kokoisia rakeita juhannuksena. Mistä se voi johtua?


En pystynyt kävelemään. Sitä hierottiin ja venytettiin, ei auttanut, sattui kyllä. Takaisin nukkumaan mutta herättyäni kipu oli vielä olemassa. Nyt linkutan kotona ja mietin, mitä tautia tämä on. Olenko voinut riehua unissani niin kovaa, että varvasosaston lihaksen pääsivät jotenkin venähtämään?

Olenko potkaissut unissani johonkin, ja jos olen, mitä tai ketä? Jälkiä ei näy jalassa eikä seinässä.

Nyt en tiedä mitä tehdä. En pysty kävelemään, mutta jalkaa vertyy jos sillä kävelee. Hitaasti mutta kuitenkin. Se on ehkä jossain amerikkalaisessa syväkrampissa. Olut (Foster's) saattaa sisältää jotain jäykistäviä suoloja tai lisäainein säilöttyä hirssiuutetta, joka jää jalkaan pitämään pesää.


Ajattelin odotella vähän aikaa ja tunnustella. Jos ei mitään tapahdu, pitää mennä lääkäriin.

Tämän viikon keikat jännittävät niin paljon, että Fostersia otetaan tänäänkin, joten jos huomenna toinenkin jalka on paskana, se on sitten oluen syy. Kerrankin se aiheuttaa ongelmia.

Seinäjoella mokasin viimeksi täysillä niin tuntuu, että sais mennä vaikka jalat poikki jos ei tarvis mennä sinne pelkäämään. Nimittäin on mahdollista, että mokaan taas.

Niin, että nukkuessa loukkaannuin tai ainakin vammauduin. Tämä ei voi jäädä tähän.

Powered by Etomite CMS.