Guitar Hero on Jeesuksein!

Joo, ostin Guitar Hero -pelin ja siitä voi nauttia näköjään niin paljon, että tulee herkkyys silmään. Innostuin kaverin luona, yllätys yllätys, pelistä ja päätin hankkia sen olohuoneeseen muuttamaan elämäni. 

Guitar Hero on kitaransoiton karaokea, sillä jokainen voi päästä jollakin tavalla kosketuksiin sen fiiliksen kanssa, kun biisi kulkee ja itse on siinä mukana kuljettamassa ja pysyy mukana. Se on soittosimulaattori, joka luo illuusion siitä, että ikään kuin sinä soittaisit oikeasti. Ja rytmilapsi sisälläsi pissaa onnesta.

Hyvin pian pääsin siihen pisteeseen, että jorasin kitara lanteilla ja näppäilin hymyssä suin Paranoidin kohdilleen ja sen jälkeen kun sai vetään encoret, tuli mieleen, että tästä ei voi enää elämä parantua. Toki minulla on myös vakuutukset kunnossa ja olen maksanut veroni.

Kaikki pelaavat ja kaikki oppivat pelaamaan Guitar Heroa. Siinä jää illanistujaisten viinanjuominenkin vähemmälle huomiolle, kun tekee vain mieli näppäillä. Peli on hyvää rehab-toimintaa niille, joilla on liikaa viinaa ja liikaa aikaa.

Koskaan en oo mitään osannut soittaa enkä osaa laulaa. Tästä pelistä en luovu ennen kuin fysioterapeutti määrää. Kädet rasittuu nimittäin aika kovasti, varsinkin alussa kun puristaa mailaa liikaa. Kyllä tätä peliä pelaa ennemmin kuin stand upia menee kattomaan.

Guitar Hero toimii Suomessa.

 

P.S. Onko muilla vastaavia uskoontulemisen kokemuksia tämän pelin kohdalla tai muuten, kommentteja Vieraskirjaan!

Powered by Etomite CMS.