Rock and Roll -keilaus huonosti

Just, sunnuntaina oli perinteisen Rock and Roll -keilauksen SM-kisat ja olin mukana Keilakimmot 1 -joukkueessa jo kolmatta kertaa. Aikaisemmin on tullut hopeeta ja pronssia, nyt ei tullut.

Tiesin olevani huonossa keilakunnossa ja heitin karsintakisassa molemmat sarjat alle sadan pisteen, mikä on huonosti, todella huonosti. Vertailun vuoksi olen heittänyt monta kertaa yli 200 ja ennätyssarjani on 267. Kisoissa taso aina putoaa, mutta tyytyväinen olisin ollut noin 140 pisteen keskiarvoon.

Koko joukkueella, eli Harri Lagströmillä ja Pekka Jalavalla myös on nyt omat pallot. Harri Lagström on todella hyvässä kunnossa. Pekka alisuoritti myös ja niinpä putosimme kymmenen parhaan joukosta eli finaalista jäätyämme jaetulle 11:lle sijalle.

Nyt pitää treenata lisää. En mennyt loppubileisiin enkä tiedä kuka voitti. Eikä kiinnosta. Keilaaminen on todella hauskaa ja rentouttavaa ajanvietettä. Keilaus on myös vittumaisen herkkää urheilua, jota voi alkaa harrastaa enemmänkin, jos haluaa hävittää siitä hauskuuden ja rentouden.

P.S. Uusia videoita viikonlopun keikalta tulossa tällä viikolla. Tulis aikaisemminkin, mutta koneisto ei toimi, koska mulla on lesbo töissä.

Powered by Etomite CMS.