Kosahdusbarometri

No niin, vihdoinkin on alkanut tapahtua. Siis pieniä askelia kosahdusta kohti, tai pitäisikö sanoa että merkkejä siitä, että se tulee. Nimittäin se tosiaan tulee, me emme mene minnekään. Olemme vain paikallamme ja katsomme miten käy. 

 Nyt Itävallassa oikeislaiset pärjäsivät vaaleissa ja sattumalta Jörg Haider ajelee päin seinää ja kuolee. Kauhajoki valitettavasti näytti oman osansa. IMF uhkailee, että koko pallon talous kurautuu ja kosahtaa, yllätys yllätys. Islannin kioski meinaa pistää lappua luukulle, vielä pienempi yllätys.

Ja eräiden tulkitsijoiden mukaan Ahtisaaren Nobel-palkinto on surullinen uutinen. Monille se on ehkä jääkiekon maailmanmestaruuteen verrattavaa Suomi-kilven kiillotusta ja osoitus siitä, ettei täällä nyt kaikki ole ihan perseestä kuitenkaan. Itsetunto saa piristysruiskeen. Jotkut taas näkevät Ahtisaaren (Lagström opasti tässä asiassa) palkinnon poliittisena merkkinä siitä, että Martti on toiminut NATOn ja USAn sätkynukkena ja marssinut ehdotelmat kourassa paikalle sen jälkeen kun NATO on pommittanut ensin liedet hiljaisiksi.

Nyt vain seuraillaan merkkejä, eiköhän se tuo pankkipuoli ole se taas, joka nyrjähtää. Kiinalla ja Venäjällä on luonnonvaroja ja rahaa, kylläpä jännittää.

 Jos Kosahdusbarometrin maksimi on 100 eli että silloin se on jo päällä ja kakka viimeistä kertaa housussa niin tällä hetkellä barometrimme näyttää lukua 70. Eiku ens kertaan!

 

P.S. Vihdoinkin Toronton keikasta on videota netissä. Zaanin keikka pilvipäissään ja Teemun keikka Yuk Yuk´sissa. Löytyy kun hakee mun ja/tai Zaanin nimellä.

Powered by Etomite CMS.