Ei mitään ja 750 euroa

Nyt ei ole mitään sanottavaa. On vain syyllinen olo siitä, että on aikaa ja mahdollisuuksia tehdä mitä vain, koska keikkoja on vähemmän kuin loppuvuonna ja muut downshiftatut hommat eivät paina. 

Milloinkahan ihminen oppii nauttimaan siitä mitä on saavuttanut. No jaa, ei tämä nytkään huonosti mene, mutta silti joku syvälle istutettu  ääni narisee korvaan aina välillä. Ole tehokkaampi, tee enemmän, oletko saanut aikaan. Suorita saatana, jos et muuta niin suorita laatuvapaa-aikaa tekemällä mitä haluat. Suunnitelma pitää olla koko ajan.

Tähän ei ainakaan tarvi perkele kirjoittaa yhtään enempää kuin tulee.

Ostin jounulomalla saarijärveläisen liikkeen alennusmyynnistä autoradan, jonka olen koonnut ensin kotitalon entiseen huoneeseeni ja nyt omaan makuuhuoneeseen. Siinä on kaksi erilaista autoa, jotka ajelevat ristiin kahdesti ja pyörivät pää alaspäin loopeissa ja kiipeävät mutkassa melkein pystysuoraan ylös.

Laskin juuri, että annan erilaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin vähintään 750 euroa vuodessa. Siihen lisäksi satunnaisia puheluita tukikonserttien numeroihin krapuloissani ja katukeräyksiin annettuja kolikoita ja seteleitä. Tekee yhteensä noin 900 rahaa joka vuosi. Tehkää samoin!

Tänään alkaa keilakisa, Halliliiga, johon osallistutaan Pekan ja Harrin kanssa. Siis Keilakimmot heittelevät kevääseen saakka tavoitellakseen isoja potteja.


Kuten huomasit, ei ollut mitään sanottavaa, kunhan kuulumisia kirjoitin. Mitä sitten.

Powered by Etomite CMS.