ihan lyö tyhjää

ei ole mitään sanottavaa. kysykää jos haluatte jotain tietää. katson päivisin paljon dokumentteja ja luen lehdet ja jotkut kirjatkin tarkkaan, tiedän asioita.

kävin eilen supersuckersin keikalla tavastialla. nyt on laulajan nimmari kipsissä. toinen bändi oli nashville pussy. kovaa rockia jee. miksi näillä osavaltiobändeillä on aina pipari nimessä? yks suosikkibändeistä on nimittäin alabama thunder pussy.

oikea käsi kipsissä vasen joutuu hommiin. hauskinta on hampaiden pesu. siitäkin huolimatta, että sinä ajattelet juuri nyt kakkaamista ja käteenvetoa.

vinkki: kuunnelkaa mitä halla-aho sanoo. ei se tee rasistia. ei kannata jäädä junnaamaan siihen mitä media ja auktoriteetit harrastavat eli yleistämistä ja dissaamista puhumalla päälle. ja sen jälkeen mietitte sitten miten asioitten pitää olla. vaikeaa se on, nii.

eilen tuli lakimuutos: väliaikaisen oleskeluluvan haltija saa tehdä myös töitä. se on B-lupa. mikä on A-lupa? pääseekö sitten Huumaan juontajaksi.

sekä humanitääriset perusteet, joiden mukaan on toimittu jo ja tullaan toimimaan, kirjattiin lakiin. sanon, että jatketaan samalla politiikalla tai laveammallakin, mutta lähiöihin ei saa jättää aikapommia kytemään. mikään maa ei kai kovin hyvin ole onnistunut integraatiossa.

sanotaan suomelle, että integraatio on täysin mahdotonta niin kyllä suomi sitten innostuu keksimään maailman parhaan ratkaisun. oikeesti.

no tulihan sitä juttua. tänään alkaa kykykisa kahdessa kanassa. tulkaa kattoo, myyn teille t-paidan jos kehtaan eli tohdin, senkin savolaiset.


Powered by Etomite CMS.