Pahoittelut tamperelaisille

Jees, Tampereen tomaattifestari toimi ja mulla oli onnistuneet keikat.

Nyt jostakin bilettämisen ja muun tietotulvan aiheuttaman ajatusmössön keskeltä mieleeni kolahti johtopäätös, jota pitää vähän selventää.

YO-talon keikka oli mielestäni oikeinkin hyvä ja väittäisin, että enemmistö tykkäsi. Siinä oli paljon improvisointia ja joskus kun ajatusvirtaa yrittää puhua ulos, jääpi paljon epäselviä ajatuksia ja lauseita killumaan ilmaan.

Nyt jos joku käsitti, että jollain tavalla soitin suutani homoille ja lesboille, pitää tarkentaa että ei todellakaan ollut tarkoitus. Ilmeisesti sarkasmisössötyksestäni ei välttämättä käynyt ilmi, että olen tietysti kaikkien seksuaalisuuntauksien puolella ahdasmielisyyttä vastaan.

Jo se, että joutuu olemaan suvaitsevainen tarkoittaa tavallaan sitä että ei ole tehnyt tarpeeksi töitä ennakkoluulojensa kitkemisen kanssa.

Pitää yrittää olla jatkossa selvempi, sillä jos valppaat katsojat jäävät hämilleen, syy on ilman muuta silloin minun. Tyhmille en taaskaan voi mitään.

Pahoittelut mahdollisille loukkaantuneille tai hämmennykseen jumittuneille ja kiitos jälleen kerran tamperelaiselle yleisölle hyvästä komiikkatapaamisesta.

 

P.S. Tänä keskiviikkkona FINAALI Ken on heistä kaikkein hauskin? -kisassa ravintola Kaksi kanaa klo 21.

Powered by Etomite CMS.