Rajapyykit paukkuu, pam!

Siis oon joo, jo yli 30 vuotias olen käynyt yli kymmenessä eri maassa, mutta ei tää nyt sitä koske. Keikkoja en ole laskenut, joten siitäkään ei ole kyse, vaikka vastaan toki jos kysytään, että jossain 700 - 800 vaiheille ne huitelee. Viime vuonna tein ennätysvähän keikkoja, ne laskin, mutta tänä vuonna enämpi. 

NIMITTÄIN nyt on käynyt niin, että maineikas videotuotantolaitos V***US****NA Entertainment on noin kaksivuotisella taipaleellaan julkaissut lähemmäs 20 teosta Youtubessa ja Teemun sivuilla. JA NYT niiden yhteenlaskettu katsojamäärä lähestyy 200 000:ta. Siihen kun lisätään muutamat eri käyttäjänimellä julkaistut teokkeet niin raja pullahtaa puhki any moment now.

Toi määrä on tavallaan säälittävän pieni, mutta merkki siitä, että sitkeä sissityö kannattaa. Hähää. Kahden kilon siika on kyllä tosi hauska. 

Erityisen suosittu on ollut pätkä, joka koostuu pääasiassa Hedbergin Samin setistä, jonka jälkeen minä tulen lavalle ja auon päätäni Samille. Pätkää on kommentoitu myös eniten, ja niistä ja kaikesta muusta päätellen juuri tämä iki-ihana helsinkiläinen jäätelömies laajoinen fanikuntineen on se syy, miksi pätkä on kerännyt populationia.

Lähtökohtiinsa verrattuna juuri viime aikoina nopeaan nousuun on irronnut Teemun englanninkielinen esitys Torontosta. Pätkä lienee melkein yhtä hyvää huumoria kuin Samin, mutta kasvun syyksi olen segmentoinut sen, että sitähän jumalauta voi katsoa ulkomaalainenkin.

Tärkeimpänä, mutta valitettavan huonolaatuisena ja pitkänä videona pidän pätkää nimeltä Kosahdus. Se on tuore ja kerännyt vähän katsojia, mutta jokainen heistä voi olla ylpeä. Se pätkä pitäisi saada parempilaatuisena joltain muulta keikalta, mutta en raaski, koska tuo Otaniemen purkitus oli sisällöltään niin hyvin onnistunut.

Ehkä pitäis olla vähemmän taiteilija ja laittaa esille vain pieniä pätkiä, joissa erityisesti tekniikka toimii.

En edes usein esitä Kosahdusta enää, koska se on aika vaikee vetää, vie mehut. Ehkä joskus taas.

Moni suomenkielinen, tuore ja vanhempikin julkaisu nakuttaa tasaisen varmasti lisää katsojia. Seisomapaikalta naulitut otokset imaisivat itsensä liitoon heti julki tultuaan, mutta sittemmin ovat tasaantuneet.

Sinä voit osallistua projektiin katsomalla kaikki videot kertauksen vuoksi, tekemällä niistä soittolistoja ja arvostelemalla viidellä tähdellä. Ja kommentteja pitäis kans laittaa, puolesta ja vastaan. Facebookissa voi myös levittää parhaita paloja kavereille. Itse en kehtaa sitä usein tehdä.

Ja mikä tärkeintä, Doug Stanhope tulee syksyllä Suomeen. Se mies kävelee vetten päällä. Doug loihtii kahdesta jallusta ja viidestä oluesta pöydän täyteen puuroa.

Powered by Etomite CMS.