Paidat on vapautettu luontoon

Jipi jipi jipii!

Nyt on kolme asiaa, joista haluan kertoa:

1. Teemun uudet ja hienot t-paidat nyt saatavissa netistä kätevästi. On monta väriä ja vaihtoehtoa sekä kokoa. Linkki on etusivulla ja eiku käymään.Vinkiksi ja avuksi tieto, että Teemulla itsellään M-koko on silleesti kivasti slim fit. Oon 172 cm ja 69 kg eli samaa kokoa kuin tuleva lätkän Suomen mestari Antti Virtanen.

Paitoja myydään myös keikoilla silloin kun se on käytännössä mahdollista. Ja nyt arvatenkin noheva alamainen siellä jo ounastelee, että saako niitä sieltä halvemmalla. Vastaus on kyllä, hieman.

Paitakauppa tulee paikalle ainakin Jyväskylään, Ouluun ja Tomaattifestareille Hämeenlinnaan ja Kuopioon, miksei myös Seinäjoelle.

2. Suomen tyypit on poikinut minulle todella, jopa yllättävän, paljon positiivista, jopa hyvin innostunutta palautetta meiliin, Facebookissa ja tekstareilla. Kiitos kaikille!

Se on merkki siitä, että ohjelma on niin hyvä kuin uskoinkin. Ja vaikka sitä ei ole mainostettu, katsojiakin oli odotetusti. Facebookin Suomen tyypit -ryhmässä on jäsen poikineen ja siellä käydään keskusteluita, joita seurataan isoveljen taholta sillä mielellä, että ohjelmaa tehdään lisää ja voit siis vaikuttaa tuleviin kuvauskohteisiin. Vähä siistiä.

3. Kevät tulee, kengät on lankattu ja voimme kaikki odotella paremmilla mielin Kosahdusta eiks vaan. Nettisivujen kävijämäärissä tehtaillaan parhaillaan ennätystä, joten pitää skarpata ja tuottaa matskua tänne, jopa ihan jos toiveita on niin sitä myöten.

P.S. Kosahdusbarometri on tällä hetkellä 91 (ennätys). Mutta koska kriisissä piilee muutoksen siemen, pidemmän aikavälin lukema voi olla myös ennätysalhainen, sanoisin 52, jos tehdään tarpeeksi peliliikkeitä.

Powered by Etomite CMS.