Messeviä festariuutisia!

Ota kynejä ja kumeja esiin, nyt pitää tehdä suunnitelma. Pistät rahaa suklaamunaan jemmaan ja buukkaat junaliput. Lompakkoon tai vyölaukkuun (ei ku ei koskekaan sua jos käytät vyölaukkua) laitat nenäliinoja ja kortsuja. Sen jälkeen seuraat näitä ohjeita:

1. Hämeenlinnan Tomaatteja tomaatteja -festivaalin ohjelma on julkaistu ja lipunmyynti aloitettu jo jonkin aikaa sitten. Sieltä buukkaamaan.

Suosittelen ulkomaalaisista molemmat irkut, Byrne ja Delamere sekä Tom Staden tilalle tullut Fulton. Oon sen nähnyt kerran Lontoon Comedy Storessa ja siinä on mies kotonaan ja paikallaan ja terävimmilläään lavalla jumalauta.

Kotimaisista eräs kovimmista jälleen on Teemu Vesterinen. Lisäksi pitäisi nähdä Tomi Walamies.

www.tomaattejatomaatteja.com

 

2. Kuopion Tomaatteja tomaatteja -festivaali on Hämeenlinnan jälkeen pari viikkoa, eli kesäkuun 4. - 6. Se on paisunut viime vuodesta hieman, muutama esitys lisää ja ekaa kertaa mukana on ulkomaalaisia koomikoita.

Suosittelen kotimaisista Teemu Vesteristä ja Tomi Walamiestä. André Wickström on Kuopiossa vielä Hämeenlinnaakin kovemmassa vedossa.

3. JASON ROUSE & MANOLIS on kaksikko joka tulee kesäkuussa Suomeen. Jason tulee jo monetta kertaa, Manolis ekaa. Pääkohde on Kuopion Tomaatit tietenkin.

3.6. Manala HKI klo 20 JASON ROUSE, MANOLIS & GUESTS, MC TEEMU VESTERINEN

4.6. Old Cock LPR klo 21.30        JASON ROUSE & MANOLIS

5. - 6.6. KUOPIO  www.tomaattejatomaatteja.com/kuopio JASON ROUSE & MANOLIS

7.6. Old Tom KOUVOLA klo 20.00     JASON ROUSE & ZAANI, MC JP PIRINEN

9.6. Klubi TKU klo 21.00      JASON ROUSE, TEEMU VESTERINEN, MC ZAANI

 

Eli eikun suunnitelmaa tekemään. Parhaat ehtivät molemmille festareille katsomaan.

Powered by Etomite CMS.