Elämän tarkoitus on Turussa

Mika Eirtovaara, yksi pitkän linjan koomikoista, hehkeä urho, on pyöräyttänyt pitkän soolon. 

Turun Linnateatterin menestyvässä organisaatiossa toimii kesäisin näyttämö Aboa Vetus tai jotain ja sinnehän Mika käskytti viime kesänä kesähupailuteatterishown. Nyt hän vetää ihan stand upia teemalla elämän tarkoitus. 

Iso kysymys, hyviä vastauksia, kosolti rönsyilyjä ja hieno intiimi areena. Siinä taskun täydeltä syitä mennä Turkuun vielä kun esitys pyörii elokuun ajan.

Kävin katsomassa ja tykkäsin. Koomikkona tietenkin on kuullut melkein kaikki varteenotettavat jutut tässä maassa, mutta harvoin tulee vastaan noin paljon uutta ja jäsenneltyä tuotetta. Pystyi siis tuudittautumaan katsojan rooliiin ja nauramaan ja tulemaan yllätetyksi.

Seassa on vanhoja paloja, mutta ne eivät haittaa ainakaan minua. Lavasteet on hienot ja juoman saa ottaa katsomoon.

Showssa on kokonaisuuden tuntu, mutta ei siinä mailaa puristeta, vaan annetaan sivupoluille mahdollisuus ja taas palataan aiheeseen, ehkä.

Suosittelen. Sitä kyllä näkee Helsinki Comedy Festivalilla myös mutta siellä Turussa, ulkoilmakatsomossa, se on kesäretken arvoinen. Vaikeeta tosin voi olla se, että käy niin kuin Lindströmin Jukalle.

He ajoivat vaikeakulkuista ja huonosti opastettua uutta moottoritietä Turkuun ja onnistuivat eksymään löytääkseen itsensä Kaarinan keskustasta luullen olevansa Turussa.

Powered by Etomite CMS.