Comedy Goes Manala ja uuden matskun testaus

Etusivun tekstiin liittyen voisin valottaa lisää sitä, mistä on kyse Bottalla parin viikon päästä. 

Siellä on sama häppeninki kuin viime vuonna. Talo täynnä erilaista komiikkaa, yleisölle ilmaisesta kykykisasta kokeneempien tekijöiden kokeilevampiin esityksiin ja ihan peruskeikkoihinkin. 

Itse vedin viime vuonna jo Asenneseminaarin teemalla Kyynisyys on voimavara. Se oli kahdesti myyty loppuun ja tänä vuonna se tulee ilmeisesti isompaan tilaan, että kaikki mahtuu. Luento on siis luento ja vedän sen ihan asiana, mutta kyllä siellä aika paljon naurettiin viimeksi. Nauruja en tosin lähde hakemaan. Yleisöä pyydetään ottamaan muistiinpanovälineet mukaan, esimerkiksi laukkuun.

Luento on halpa, en tiedä vielä paljonko kuten en muutenkaan tiedä tarkkaan kolmipäiväisen tapahtuman ohjelmaa, mutta sitä voi kytätä osoitteesta www.botta.fi.

Muita juttuja tulee olemaan Lagström & Vesterinen Kyselytunti, joka on uusi show joka on kierrettyään kehittyvien maakuntien Suomessa toiminut loistavasti. Nyt ekaa kertaa Helsingissä. Lisäksi sinne tulee yks tai muutama normikeikka myös. Halpoja settejä lama-ajan sedille ja tädeille siis!

Jotkut setit ovat ilmaisia. Viime vuonna koko talossa oli kova kuhina.

Uutta matskua

On The Rocksissa olis tarkoitus käydä elokuun aikana testaamassa kesällä kirjoiteltuja jutunraakileita. Siellä on kolme iltaa elokuussa ja olen ilmoittautunut nyt kaikkiin.

Paljon on höttöä, ideoita ja vähän jo tilkettä rivien välissä, mutta kyllä sitä matskua sieltä pullahtelee kunhan lavalle pääsee.

Ite tykkään hypätä tyhjän päälle uusien juttujen kanssa ja niistä keikoista on yleensä tullut hyviä. Suosittelen itse. Illat alkavat klo 21.00 ja muut esiintyjät on enemmän tai vähemmän aloittelijoita pääosin. Maksaa 6 euroa.


Powered by Etomite CMS.