Edinburgh - Salo - HKI

Edinburgh

Kävin Edinburghin Fringe-festivaaleilla katsomassa kolme päivää komiikkaa. Lyhyesti sanottuna homma oli siinä, että heti eka show veti pohjat, jota kukaan ei pystynyt peittomaan. Glenn Woolin soolo oli niin rautaa juttujensa ja esiintymisensä puolesta, että voe keu keu. 

Monesti vituttaa kun yleisö alkaa keikan jälkeen pistämään juuri nähtyjä koomikoita paremmuusjärjestykseen, ihan kuin olisi joku pituushyppy kyseessä. Se on kuitenkin ihan luonnollista itsellekin silloin kun käy esim. ulkomailla, jossa ei tunne koomikoita. Paras ja huonoin jää mieleen ja viikonlopun aikana maskotiksi nousi Jeff Kreisler, joka oli niin tylsä ja huono, että alettiin jopa kiinnostua siitä. Ei pahalla. 

Salo

Eikä myöskään pahalla, mutta Salossa oli kyllä eilen jänskä keikka. Uusi ihan ok klubi, jonka yleisössä oli yhtä paljon energiaa kuin paperissa. En vieläkään tiedä, selvittiinkö sieltä voittajana vai häviäjänä, mutta parhaani tein. Tuijotuksen SM-kisat siellä oli. Hyvä fiilis kuitenkin jäi.

HKI

Manalassa on tänä viikonloppuna vaikka mitä. Katso mun keikkakalenterista. Kyselytunti ekaa kertaa Helsingissä ja halvalla. 

Ens viikolla viimeinen testikerta On The Rocksissa. Hauskaa on ollut, tule tsekkaamaan tulokset keskiviikkona.

DOUG

Doug Stanhope siis tulee syyskuussa Suomeen. Itse menen katsomaan sen Jyväskylään, koska muualla en ehdi. Siellä on muuten myös kiertueen selvästi halvimmat liput, joten kipi kipi seisomapaikka.comiin kyttäämään, milloin ne tulee varattaviksi. 

Harri

Harri Lagström on ollu niin tulessa viime aikoina, että kusi on noussut päähän. Se käy keilaamassa nykyään yksin. Ei enää tarvi kaveria kun huipulla on niin kevyt olo. 

Joulupukki

On olemassa.

Topi

Julkkiksilla ja vaikuttajilla on julkinen minä ja siviiliminä. En ole väkivallan kannattaja, mutta en voi myöskään kovin pahoillani olla, jos Toivo Sukarin julkkisminää joku on vähän pahoinpidellyt. On katsokaas mullakin tunteet. 
 


Powered by Etomite CMS.