Taas kännissä lavalla

Minut on nyt valittu syyskuun neljällä eri festivaalille parhaaksi esiintyjäksi. Ei paha. Voi olla ylpeä. Onneksi kuu vaihtuu, ei tätä menestystä jaksa. 

Näin Doug Stanhopen Jyväskylässä. Se oli jopa vähän liikuttavaa ja humalassa kun olin, en osaa sanoa kuinka hyvä se keikka oli. Tosi hyvä kaiketi, mutta silti hieman pettymys, koska dvd:ltä keikkaa on tullut nautittua tehokkaammin.

Muutenkaan en tiedä miten stand upia pitäisi katsoa ihan vain katsojana. Raskasta seurata keikkaa kun samalla klubilla joku liikkuu ja kaikkea pientä kuhinaa on.

Turun keikka lienee ollut heikoin ja Helsingin paras. Turun sanomat ei pitänyt maineensa veroisena ameriikan miestä, mutta totesi selkeästi, että fanit saivat varmasti mitä halusivat.

Nyt odotan Hesarin arvostelua ihan mielenkiinnosta. Ei niillä niin väliä ole. Mies halusi kuulemma tulla uudestaan Suomeen. Sain nimmarin paitaan.

Pää sekaisin

Uusin trendi on, että ihmisten mielestä Teemu on milloin minkäkin päihteen vaikutuksen alaisena lavalla. Toisen käden kyselyitä ja huhuja liikkuu. Se on hienoa. Ette koskaan voi tietää, missä liemessä mun aivot milloinkin lilluu. Hajotkaapa siihen, keu keu!

Kohta breikkaan

Turussa seisoin Monk-ravintolan edessä ennen Kyselytunti-keikkaa ja juttelin erään miehen kanssa. Hän oli tuntia aikaisemmin nähnyt keikkani Klubilla ja siitä blaa blaa.

Monkin ovelta lähti pari naista, jotka tunsivat miehen. Hän kysyikin, ettekö te meinaakaan mennä Monkin showta katsomaan. He vastasivat, että ei, koska on niin tuntemattomat nimet. Siis Teemu ja Harri, no älä.

Sanoin siinä naisille, että älkää viitsikö, mä olen tässä ja kuulen kaiken. Toinen tuli sitten lähemmäs ja kysyi miltei kuiskaten: "ai miten niin, tiedätsä jotain niistä esiintyjistä?"

Ilmoitin olevani itse toinen niistä esiintyjistä. Leideillä loksahti suu auki, ja he jäivät siihen noloina seisomaan. Ei siinä mitään, sain keikalle hyvän jutun aloitukseen ja hyvin meni.

Pitäisi kai mennä Talentiin tai BB:iin, jos haluais että turkulaiset tuntee. En halua.

ROAST!

Turussa tehtiin Suomen eka roast, jossa sankareina olivat Jouni hynynen ja Maria Veitola. Minä vittuilin Hynyselle seitsemän muun koomikon kanssa. Veitolan kohdalla kokoonpanoa vaihdettiin.

Show meni hyvin, varsinkin Hynysen roast, joka oli ensin. Olin itse kirjoittanut tosi huolella juttuja ja olin tyytyväinen jälkikäteen, sillä ne toimivat juuri niin hyvin kuin halusin. Osuin Hynysen sanoin "palleaan" monta kertaa. Hynynen itse osoitti pelimieshenkeä ja rohkeutta astua kuvaan mukaan ja vittuili meille lopuksi onnistuneesti.

Koko hommeli osoitti, että kyllä täällä osataan. Jos roastista tulee joskus tv-ohjelma, siitä tulee hyvä, vaikka ainakin tämän shown perusteella siitä on pakko leikata karuinta matskua pois.

Soolo

Mulla on perjantaina soolo. Sen nimi on Ei väliaplodeja! ja se pidetään On The Rocksissa klo 21.

Siellä on tänä syksynä ollut ja tulee olemaan perjantaisin sooloja.  Jos tulet, saat multa hirveästi pisteitä.

Se tulee sisältämään uusinta ja vanhempaa matskua tiukkana pakettina. Eli huumoria, huutoa ja hajoamista. Kymmenen euroa maksaa. 

Ei muuta

Yrittäkää jaksaa!

Powered by Etomite CMS.