On varmaan paljonkin

Niin, kerrottavaa on varmaan niin paljon, ettei tule mitään mieleen. Nyt ei komiikkarintamalla tapahdu mitään muuta kuin suoraa tietä keikka kerrallaan. Eli tapahtuu koko ajan. 

Yksityisrintamalla taasen tapahtuu, joten mieli on sen verran kiireinen ettei tänne irtoa kunnon avautumista. Ja siitä on vähän morkkis. Välillä sivuilla käy satojakin ihmisiä päivässä. 

Pääsen New Yorkiin marraskuussa ja siellä on keikkaa tiedossa, jos haluan tehdä. Ja miksen, näyttäähän se hyvältä CV:ssä. Muuten kyllä kyseessä on vain loma ja sillee ja noinniinku tällee.

Päivitin Youtube-meininkiä siten, että poistin pari vanhinta ja ajastaan jäljessä olevaa videota ja pistin kaikkien videoiden otsikot uusiksi, jotta ne olis helpompi erottaa toisistaan ja panna mieleen.

Vuoden vaihteen jälkeen tulee montakin uutta videota. Sain pitkästä aikaa oman tietokoneen, joten on helpompi työstää. Sain ja sain, ostin omalla rahalla. Ja mikä hauskinta, ihmiset onnittelevat siitä hyvästä minua ihan vilpittömästi. Tietokone on persereikääkin henkilökohtaisempi ja tärkeä kalu meikäläisille huonoryhtisille teknosuomalaisille.

Jotakin on tapahtunut. Usein en ole osannut nauttia live-rokkikeikoista, mutta viime aikoina olen saanut tunteesta kiinni monesti. Kesällä Faith No More, Provinssissa monikin bändi ja viime aikoina Kotiteollisuuden keikka ja eilen Rainbow Kulttuuritalolla.

Siinä lista niistä, jotka on saaneet pipoon tutinaa. Tai oikeammin, en ole kyllästynyt siellä ja välillä jopa riehaantunut niin, että nostanut kädet ilmaan, symmetrisesti tosin, mutta kuitenkin. 

Pian taas!


Powered by Etomite CMS.