Keikkaraporttia 3

Sorry nyt on kestänyt, koska muutin oikeastaan koko viikonlopun. Samana viikonloppuna sattui kuitenkin kummia. 

Tai oikeastaan se alkoi viime viikon torstaina keikalla Espoolaisessa Base-ravintolassa. Olen aina tykännyt siitä ilmapiiristä ja esiintynyt sen mukaisesti eikä tämäkään kerta ollut poikkeus. Sinä iltana satuin kuitenkin kertomaan yleisölle selkäongelmastani (ei mikään vakava krooninen nujertaja muuten). 

Seuraavana iltana Lappeenrannan kaupunginteatterissa (näistä kaupunkien teattereista en ikinä tiedä miten ne kirjoitetaan, koska ne vaihtelee) vedettiin Niko Kivelän kanssa loistava, vaikka itse sanonkin, show. Alussa kerroin selästäni taas, toista kertaa julkisesti ja lopuksi seisoin onnellisena syleilemässä yhdessä Nikon kanssa yleisön tarjoamia mega-aplodeja ja nojailemassa katsojien irstaan avonaiseen artistirakkauteen aivan kuten Mika Myllylä nojaili sauvoihinsa suolla.

Sitten lentää kirjekuori lavalla, ja nainen huutaa, että se on Teemulle. Se on Kelan kirjekuori, jonka sisällä on neliväriprosyyri otsikolla Näin hoidat selkääsi. Minä ja yleisö oltiin vähän että mitä *********  ****** *****?

Miksi naisella on perjantai-iltana teatterissa sellainen läpyskä mukana eturivissä? Olen kuullut, että joillakin naisilla käsilaukusta löytyy väline ja lääke joka tilanteeseen, mutta tuo on nyt jo kyllä liikaa. Oliko kyse sattumasta, vai voisiko olla kyse siitä, mistä ihailunkipeä koomikko salaa toivoo olevan kyseen; tämä hard core -fani on ottanut ehkä jopa kyseenalaisin keinoin selville mitä Teemu on edellisenä iltana Espoossa, hyvin kaukana itärajan mie-maasta, sanonut ja tullut päivitetyin tiedoin katsomaan keikkaa voidakseen lopuksi heittää kirjekuoren lavalla ikään kuin sanoen, että mie olen one step ahead motherfucker!

Sattumahan se varmaankin siellä sihautteli, mutta kyllä siitä saatiin aika bueno huipennos keikalle. Taisin mainita siinä, että tämä on aika hyvää vittuilua ja kysyin varmuudeksi, jotta haluaako nainen turpaan.

Samalla viikolla kirjoitin Facebookissa että Lappeenranta on Suomen kuumin stand up -kaupunki. Samaa mieltä olen yhä. On tosin eräs kaupunki jota ei lasketa, se on arvostelun ulkopuolella.

Uutta Peacockissa

Lauantaina olin Peacockissa Stand up and Rock! -showssa isäntänä. Siinä yhdistellään kasarimusaa ja komiikkaa. Vaikka ei ollut täysin tupa, tunnelma oli hyvä ja jotenkin viihdyin tosi hyvin. Näköjään mitä enemmän on muuta asiaa mielessä kuin keikkailu sitä vähemmän yrittää lavalla olla mitään muuta kuin on. Ja ihmiset arvostaa aitoutta ja rehellisyyttä aina. Joskus niitäkin voi tietenkin yliyrittää ja silloi ei toimi. Ei toimi.

Voin vain kuvitella millainen tunnelma Peacockissa on, kun se on täynnä. Onneksi pääsen sinne vielä täyteen showhun ennen joulua lavalle ja tietenkin yleisöön Eddie Izzardia katsomaan.

Samana iltana olin vielä Pasilassa Act!one -klubilla ja siellä oli riehakas pikkujoulumeininki. Sopiva väsymys aiheuttaa saman ilmiön kuin edellisessä eli sitä vaan menee ja hoitaa homman ja sitten nukkumaan. Tuloksena oli hyvä keikka. Ehkä vähän rock. Koko viikon keikat menivät siis hyvin. Kerron kyllä kun ei mene hyvin, jos mielipahaltani pystyn.

Powered by Etomite CMS.