Vuosiraportti

Ohi on työn osalta tämä vuosi. Kiitti kaikille, jotka ovat käyneet katsomassa live-komiikkaa ja myös niille, jotka ovat netin välityksellä tutustuneet asiaan. Kiitos kollegoille ja tuottajille, joiden kanssa on hyvä vääntää kun tyypit on hyviä. Kiitos ystäville ja kavereille ymmärryksestä ja kaikesta muusta siinä samassa. Kiitos myös katsojille meileistä ja kommenteista, niistä on aina hyötyä. Kiitos kriitikoille, jotka ovat kirjoittaneet.

Keikkoja tuli tehtyä noin 50 enemmän kuin edellisenä vuonna. Miksi, onko kysyntää ollut enemmän? Ei ehkä vaan edellisenä vuonna tein niin paljon tuottamishommia ja televisiota, jotta keikoille ei löytynyt aikaa ja voimia. Nyt tuli tehtyä vain keikkoja, mikä oli yksinkertaista ja hienoa enimmäkseen. 

Kohokohta oli Hynysen Roast syyskuussa Turussa. Roastin kirjoittaminen on niin mun juttu. Toivotaan, että roast saadaan telkkariin pian ja että mut pyydetään mukaan. Oli hienoa kirjoittaa roastia pitkään ja hartaasti. Siinä kun oli selkeä tavoite. Ei mitään lilluvaa luovaa purskahtelua vaan raakaa aivotyötä, jolla on aikataulu. Siitä mie pidän. 

Kaikki festarit olivat taas mieluisia. Vaasa tuli uutena mukaan ja hyvä niin. Katsomon puolella Stanhopen näkeminen itse perustamallani klubilla oli herkkää. Ja nyt joulukuussa Eddie Izzard teki keikan Helsingissä, jonka aikana itsekin pystyin eläytymään ja oikeasti nauramaan ja olemaan ihan tavallinen katsoja. SE on harvinaista koomikolle.

Tänä vuonna Lagström & Vesterinen Kyselytunti löi läpi sopivasti. Nyt tuottajat ja koomikot ja yleisökin tietävät mistä on kyse. Ollaan kehitytty siinä ja tullaan varmasti tekemään sitä enemmän ja lisää. Buukkauksia on jo. Hienoa, että tuollainen oma projekti pullahti käyttökelpoiseksi ihan vähän niinku vahingossa.

Pääsin tavoitteeseeni, eli että jätin kaikki muut säännölliset sekalaiset työt paitsi keikat. Rahaa vähemmän, elämää enemmän. Terveys on parantunut koko ajan ja tulee parenemaan, koska olen niin kiinnostunut terveellisestä ravinnosta nykyään.

Telkkarihommia ei ole ollut eikä ole luvassa. Roastista voisi tulla hyväkin. Ja Kymppitonniin meneminen oli niin campia että sinne piti mennä. On se kuitenkin eri asia kuin naistenlehdissä kodin avaaminen.

Hyvä lopetus oli se, että vain pari päivää sitten pistin nimeä paperiin uudesta DVD:stä. Se kuvataan helmikuussa ja tulee ulos syksyllä. Siitä lisää heti kun on mitä kertoa. Se ei ole kimppalevy vaan Teemun oma show. 

Vuoden parasta keikkaa en osaa sanoa. Monet Kuopiossa on olleet hyviä ja Turussakin. Seisomapaikka on toiminut tietenkin ja Pori. Eniten olen lavalla kyntänyt alkusyksystä, jolloin oma elämä oli niin levällään että välillä lavalla oli vain puolet Teemusta ja välillä juuri samasta syystä kolminkertainen annos Teemua. Syksy oli todella rankka mutta nyt näyttää paremmalta. Onpahan ainakin ollut tapahtumia. Helsingissä Nollassa tein omalla tavallaan huonoimman keikan tänä vuonna. Voi olla että on muitakin mutta onneksi ne pyyhkiytyvät muistista pois.

Maassa on pyörinyt isoja kiertueita ja tulee taas pyörimään ensi vuonna. Teemulla ei ole ollut niille kysyntää, ja sehän on tietysti syönyt miestä, mutta tällaista tämä on. Ehkä jatkossa. Toivotaan, ettei tämä kiertueintoilu pärähdä kovin villiksi, sillä minä en suinkaan ole ollut ainoa, jonka mieli tekisi isoille saleille esiintymään hyvästä rahasta, joten varmasti vireillä on monenlaista suunnitelmaa. Jossain vaiheessa saattaa käydä niin ettei yleisöä riitäkään ja tulee Pepe Wilbergit. 

Ensi vuonna sama meno. Teen keikkoja ja kehityn ja kirjoitan taas paljon uutta, jotta kaikki kuusi fania tulisivat aina uudestaan katsomaan. Toivotaan, että DVD:stä tulee hyvä ja joku ostaa sen. Siitä voisi saada asuntovelallinen hieman lomarahaa. Muuten odotan innolla vuotta. Sopii että kierräin vain samat klubit ensi vuonna ja sitten jouluna kerron taas miten meni. Ei tarvi kuuta taivaalta, mutta jos joku ylimääräinen proggis tulee, otan sen ilolla vastaan. Älkää lopettako klubeilla käymistä. 

Powered by Etomite CMS.