Keikkaraporttia 13

Mun tietokoneen laturi jäi Poriin hotelliin, joten mulla oli kone kylmänä miltei viikon ajan. Ja koska Keikkaraportit kirjoitetaan aina heti kun pystytään keikan jälkeen, en päässyt niitä viime viikon keikoilta tekemään. Nyt en niitä enää kykene kirjoittamaan, koska en muista mitä tapahtui, koska pää on viimeöisen Super Bowlin jälkeen sekava ja puutteellinen teholtaan. 

Sen muistan että Kyselytunti Seinäjoella myi täyteen ja meni hyvin. Pasilan keikka perjantaina oli sellaista ahdistuksen sekaista pykimistä, että jäi vähän vain työssä käymisen maku suuhun. Ei kuulema näkynyt pihalla olemiseni ulospäin mutta en saanut isoa yleisöä kädestänikään syömään. 

Nyt kun koneessa on taas virtaa, tällä viikolla tulee raportti tai pari. Ja miksei tulisi kun kuvataan se dvd-keikka lauantaina. Tule yleisöksi tai suosittele eteenpäin jollekin, sitä ei ole vielä varattu loppuun.

Super Bowl ei ole harrastukseni, mutta menin seuraksi kun ensin sain koulutuksen sääntöihin. Ihan kiva kokemus. Hyvä amerikkalaiset!

Powered by Etomite CMS.