Keikkaraporttia 18

Kirjoitin just keikkaraportin ja sitten hävitin sen, koska Facebook hidastaa konetta ja näppäimet reagoivat viipeellä ja pois pois meni se. Saatana. 

Se alkoi sillä, että Suomi voitti jääkiekkkopronssia. Hyvä. 

Sitten kerroin että kaksi keikkaa tällä viikolla ovat menneet hyvin sen takia kai että olen kuunnellut Doug Stanhopea, jota en halua imitoida, plagioida tai kopioida vaan häneltä oppii rauhallisuutta ja sitä että voi puhua kokonaisia lauseita ja sanoja ja vieläpä lauseita, jotka ovat turpeaa ja hyvää kieltä ja sitten tulee tehokkaita taukoja luonnollisesti ja kaikkee.

Otaniemessä tilanne ei ollut kädestäsyövä. Ujutin mukaan uusia ajatuksia ja olin rauhallinen ja ehkä vähän löysä mutta sitäkin tarkempi. Se on hyvä klubi. Uusi äänentoisto oli hyvä. 

Lohja oli uusi tuttavuus. Hyvä paikka, hyvä yleisö joka osasi osallistua paljon mutta oikeissa kohdissa ja muutenkin hyvin. Pääsin heidän tasolleen ja yhdessä oltiin siellä. Runollista mutta helvetin mukavaa. Kiitos.

Mua ei ole pitkään aikaan oikein kiinnostanut mikään ja Stanhope inspiroi kirjoittamaan ja etsimään uusia, melko kyynisiä ja rujoja näkökulmia, mutta kuitenkin. Sellaisiahan me hankeen riutuneet mustikanvarvut olemme. Ei sillä että olisin kirjoittanut mitään, en edes halua, mutta esiintymistä Stanhope opettaa mulle. Minä vedän urani loput keikat sillä materiaalilla mitä on yhdeksän vuoden aikana kertynyt. Välillä huudan ne, niin ne tuntuu sitten uudelta hä!

Yhdessä kohdassa kirjoitin näin: "toivottavasti takkiini ei tartu Dougilta maneereitäjeja (anteeksi, kielitajuni joi lukkosulaa)." Tuon lauseen keksin jo autossa ja tykkäsin siitä, mutta eihän se välttämättä pankkia räjäytä sun sylissäsi, koska tilanne ei ole alkuperäinen. Vitun Facebook.

Kävin yhden tv-sarjan kuvauksissa esittämässä järjestysmiestä ja vaihdoin pari repliikkiä kohtauksessa Samuli Edelmannin kanssa (kirjoita ite toi nimi oikein). Oli hauskaa ja mielenkiintoista. Muita rooleja mulla on ollut elokuvissa ja tv:ssä poliisi, kauppias, vartija ja tullimies. Eli melkoinen persoona.

Lopuksi kirjoitin keikkaraporttiin, että varmasti te patriarkaaliset pissahousut nyt mietitte että miten niin Suomi voitti pronssia kiekossa. No koska naiset voitti. Hähää.

 

P.S. Keikkaraporttia 17 oli muuten vahingossa majoittunut tonne avautumisten puolelle, joten sieltä sen voi lukea.

Powered by Etomite CMS.