Keikkaraporttia 19

No niin niin. Nyt pitäis raportoida kaks keikkaa, jotka olivat siis perjantaina Nokialla ja eilen Korjaamolla Helsingissä.

Nokialla oli herätty siihen, että peruskallio nosti hikistä päätään ja mullisti kuviot. Eli jääkiekkopeli, Suomen hieno sirkussuoristus, alkoi kymmeneltä telkusta ja keikan oli määrä alkaa ysiltä. No, olivat siirtäneet sen alkavaksi kasilta ja tieto oli tavoittanut yleisön: siellä oli tupa täysi.

Siellä oli sellainen fiilis, että ovat mukana kyllä mutta jos olet sekunninkin tylsä, eli et pidä niitä pihdeissäsi niin alkavat heti pälistä. Mutta positiivisessa mielessä.

Minä yritin mennä taistoon samoin asein kuin Lohjalla eli ilman mitään yritystä ja rauhassa vaan. Sehän meni ihan ok, ja piti elää tilanteessa, ottaa kommentteja vastaan ja pelätä ottivatko ne oikeasti pahalla jotkut juttuni. Piti kuunnella yleisöä monessakin mielessä.

Hyvinhän se meni. Vähän meni ehkä hämmennyksen puolelle, mutta tilannekomiikkana oivaa toimintaa. Joku pyysi, että saisko vähän positiivisempaa juttua, olin hetken hiljaa ja aloin: eron just. Näin sen pitää mennä.

Ei ne suuttuneet ja lopuksi otin mikin suuhuni ilman käsiä ja aloin murinan jälkeen laulaa Suomi tekee kohta maalin –laulua. Sitähän siellä odotettiin heti shown jälkeen.Kymmenen minuuttia shown jälkeen koko Nokian keskustasta meni sähköt.

En minä osaa muuta siitä kertoa. Olin vain siellä ja puhuin. En puristanut.

 

Sitten eilen olin krapuloissani veljen luona, kun soitettiin tuuraamaan Korjaamolle. Sikäli hauskaa, että juuri viikkoa aikaisemmin huomattiin että mut oli buukattu tuolle keikalle väärin eikä mun siis pitänyt olla siellä. No, sairastumisten takia tuurasin ja kävin koheltamassa jotain siellä.

Ovella näki, että yleisö oli tullut katsomaan Heli Sutelaa ja tiesin myös silloin, että olen heille vain Helin keikan peruuntumisvitutukseen huonoa ja ärsyttävää lääkettä. Keikka meni hämmennyksen piikkiin. Siis siksi, että olin erilainen, olin lavalla vain vartin ja yleisö oli hämmentynyt kun ne Pirjon keikan aikana tajusivat että siellä kuvataan Samin dvd, mikä on shown pääasia.

No, sainpahan keikan ja rahat. Samin dvd-keikan alkua katsoin ja näytti hienolta ja tulin tyytyväiseksi. Se meni tosi hyvin ja uskon, että tästä tulee todella hyvä dvd. Kuten Sami sanoi, hänen ensimmäinen dvd:nsä meni jännittämisen takia vähän jäykäksi mutta nyt toimi. Jos Samin levystä tulee sensaatio, se vetää myös huomiota mun dvd:tä kohti väkisinkin. Kiitos.

Otin mikin telineestä ja se kimposi tiukasta puristuksesta mun suuhun ja hampaisiin. Joku eturivin tylleröistä nauroi sille, joten kostoksi kaadoin sen päälle vettä. Se on jotenkin perseestä esiintyä ihmisille jotka ovat tulleet katsomaan tiettyä koomikkoa. Joskus ne hylkii muita, taviskoomikoita, mutta joskus se hyljeksintä on omassa päässä. Joskus sitä ei mieti yhtään ja vetää hyvän keikan. Nyt ei juuri kiinnosta.

Kanada sais voittaa ton kultamitalin. Murskasin chiliä tänään sormilla ruokaan ja nyt kävin kusella ja chiliä ajautui herkkiin alueisiin ja sen tuntee. Onpahan ainakin tunne.

Powered by Etomite CMS.