Skarpatkaa nyt saakeli!

Koomikoiden ote lepsuuntuu koko ajan mitä tulee buukkauksiin. Yhä enemmän tehdään tuplabuukkauksia joko tahallaan tai sitten ihan huolimattomuuttaan kun se kalenteri ei olekaan just silloin siinä hiihtoladulla kun klubilta soitetaan. SAirastumiset on asia erikseen ja joskus virheitä sattuu, mutta leväperäisyys tarttuu ja aiheuttaa välillä isojakin tappioita. 

Nyt esimerkiksi Kuopiossa ilta jouduttiin perumaan, koska kaksi tuplabuukkausta osui samaan iltaan ja Kuopio kärsi tappiot. Tilalle saatiin koomikoita, mutta ne ovat sairastuneet. Siispä lippurahoja palautellaan ja tiedotteita joudutaan lähettämään ja uskottavuus hieman kärsii. 

Mä oon sitä mieltä, että voitais lopettaa yliolkainen suhtautuminen keikkoihin tyyliin oho, no kyllä sinne joku saadaan paikkaamaan. Päivä päivältä yleisö tulee määrätietoisemmin katsomaan tiettyjä koomikoita, joten järjestäjien lisäksi yleisö kärsii tappioita.

Buukkaajat ja koomikot, varmistakaa mieluummin monta kertaa kuin ei kertaakaan niin ihmisiä ei vituta.

En halua olla mikään moraalipoliisi, mutta oon kyllä tässä asiassa oikeassa. Hyviä keikkoja kuitenkin viikonlopuksi! Ja menkää ajoissa paikalle.

Powered by Etomite CMS.