Syksyn eka äikän aine

Nyt kun syksy on iskenyt keskelle kesää kaikkine koiruuksineen, on aika summata opettajalle kesän tapahtumat. Kolme ruutua marginaalia, nimi oikeaan ylänurkkaan ja kunnon kaunokirjoituksella vähintään yhden sivun mittainen aine. Paljonko antaisit arvosanaksi tälle?

 

Mitä tein kesä lomalla?

Koko kesä oli kuuma ja semeni hyvin. Olin lomalla tosi monta viikkoa ja kävin uimassa ainakin meressä, järvessä ja minun muistaakseni ehkä joessa.

Välillä oli niin kuuma että olisin voinut kuvitella olevansa Etelässä.

Toisilla lomat menee juopotteluksi usein. Itselläni päihdekultuuri on kesällä vähemmän.

En olisi uskonut että tänä kesänä, tai siis viime kesäksi sitä nyt kai voi ehkä jo sanoa, koska se meni jo niin että unelma toteutuisi. Nimittäin, se että pystyn urheilemaan koko kesän säännöllisesti ja etten tule heti kipeäksi.

Meillä on treeni rinki jonka kanssa treenasin yhdessä ihan vain kaikkea urheilua että yleisesti kunto kasvoisi. Nyt olen paremmassa kunnossa ja mielikin on paremmassa kunnossa, vielä kun keksisi mitä kertoisin lisää tästä kesästäni.

Näin bändejä Provinssirockissa, jossa olin hyvien ystävien kanssa. Muissa tapahtumissa en niinkään käynyt. Halusin olla vain rauhassa ja söin terveellisemmin kuin moni urheilija varmasti syö.

Katsoin jalkapalloakin vaikkei se ole suosikkilajini. MM-kisat on kuitenkin ykköstapahtuma maailmalla vaikkei Suomi sinne päässytkään, niin ehkä ensi kerralla närhen munat ovat toisin päin.

Vähitelleen minulla kasvoi myös kiinnostus ja innostus stand upia kohtaan. Loppukesästä tuli jo jonkin verran uusia juttuja ja varsinkin And´re Wickströmin roastjuttuja tein.

Oli siellä täällä keikkojakin heinäkuussa ja etenkinkin elokuussa myös.

Matkoilla kävin Norjassa ja siellä täällä Suomessa mutta niitä nyt ei lasketa matkoiksi ainakaan enää.

Juhliakin sitten kuitenkin oli. Veli meni naimisiin ja sen lisäksi oli toisetkin polttarit eli kahdet yhteensä. Niissä on aina väriä kyllä niissä tapahtumissa.

Sain paljon aurinkoa ja välillä oli kaverit hukassa kun ne oli mökillä tai Etelässä.  Itse järjestin mökkibileet niin kuin kesän lopun kunniaksi. Siellä oli saunaa ja rantaa ja kaikkea mitä pitäisikin olla. Kukaan ei tullut.

Nyt alkaa jo syksy olemaan ja työt alkaa, mutta en osta uutta koulureppua, koska olenkin aikuinen jo.

 

Powered by Etomite CMS.