Sykemittari keikalla

Mä olen odottanut vuosia vesi kielellä, että mut pyydettäis mukaan siihen Elixir-ohjelmaan ja joku treenauttaisi minut huippukuntoon. 

Ei ole kuulunut pyyntöä. Kirjoitettu hymiö.

Nyt pidin sykemittaria keikalla mukana ja tuloksia tulee tässä.

En ollut krapulassa. Enkä ollut urheillut. Olin nukkunut puolentoista tunnin päiväunet.

Pistin mittarin anturoimaan klo 19.45. Lavalle menin noin klo 21.40 kymmeneksi minuutiksi ja sen jälkeen sammutin laiteen. Keskisyke oli koko systeemin aikana 100. Huippusyke 166. Kovassa pikajuoksutreenissä alkukesästä huippusykkeeksi sain 196, siinä vertailupohja.

Vaikka olin täpinöissäni ennen keikkaa, ei syke ollut erityisen koholla, mikä oli ehkä yllättävää. Eli jännityksen tunne ei aina ole sama asia kuin pingottunut pulssi. 

Katsoessani muitten settejä, se hilautui yli sadan, mutta takahuoneessa se oli käsittääkseni melko normaali. Viitisen minuuttia ennen keikkaa syke huiteli 120 - 130 välillä.

Jälkikäteen mittari ilmoitti, että "Hyvä treeni". Samalla tavalla se kommentoi toissapäivänä kun juoksin 33 minuuttia 146:n keskisykkeellä.

Ei keikkailu urheilua ole, mutta kyllä se jotain tekee. Kaloreita kului paljon enemmän kuin 40:n minuutin kahvakuula- ja kuntopiiritreenissä edellisenä päivänä.

Jatkossa täytyy vielä kokeilla miten pumppu käyttäytyy kun tekee pitemmän keikan vähän varmemmilla jutuilla. Jäi ainoastaan kaivelemaan, että paljonkohan mahtoi olla syke silloin kun yksi uusi ja pitkähkö juttu kuoli täysin tänään keikalle.

Powered by Etomite CMS.