Uutta ja Facebook

Hei!

Olen saanut kommentteja ja kyselyitä siitä, miksi videoni Youtubessa eivät näy. Siksi, että otin ne pois. Vaikea selittää miksi, en oikein tiedä tarkasti itsekään.

Jotenkin vaiston tasolla vituttaa, että pitää olla niin monella tavalla mukana, jos haluaa pärjätä huomiokilpailussa, tuntuu ettei artisti ole edes olemassa, jos se ei tuuttaa koko ajan ulos linkkiä ja naamaa eri sovelluksissa ja tiedotusvälineissä. Joten minulle tyypillinen reaktio oli alkaa olla vielä vähemmän mm. Youtubessa ja somessa ja televisiossa.

Videoiden osalta ajattelen, etteivät pienistä ruuduista pienissä pätkissä katsotut leikkeleet tee aina oikeutta lavakomiikalle. Jos joku haluaa minut nähdä, tulkoon livenä katsomaan. Tai se joka vain sattuu näkemään keikkani, kokekoon uuden tuttavuuden alkuperäisellä tavalla livenä eikä Youtubessa.

Kuka jaksoi katsoa aikoinaan teatteriesityksiä televisiosta? Minä yritin kerran.

Lisäksi otan settieni sisällön sen verran vakavasti, että jos vanhoissa pätkissä on sanottu jotain, minkä suhteen ajattelen eri tavalla nykyään, en halua että se on esillä enää. Jotkut matskut yksinkertaisesti vain hävettävät.

Joka tapauksessa, nyt on uusia pätkiä tehty. Toivon, että niiden tekninen taso on riittävä, muuten saatte tykätä tai olla tykkäämättä. Minä yritän olla lukematta kommenttikentän kirjoituksia.

Ja lisää on tulossa. Nyt on siis digiänkyrä antanut periksi ja mukaan kisaan on lähdetty. Sauva ei katkea. Laitan takaisin joitakin vanhoja ja teen täysin uusia. Ne löytää näiden sivujen Ääntä ja kuvaa -osiosta ja tattadaa...mun koomikkosivuilta Facebookista.

Kyllä, Sakari, mun firman markkinointipäällikkö ylläpitää niitä, uusia sivuja. Siellä on toinenkin, vanha, koomikkosivu mun nimellä, mutta sen ylläpitäjä on tuntematon, koska sivu on ehkä minun itseni aikoinaan perustama tai jotain, mutta en ole enää Facebookissa, joten se töröttää siellä orpona kuin petteri. Aktiiviset FB-sivut tunnistaa sanasta Virallinen.

Tykätkää, jos haluatte saada tietoa keikoista, videoista ja nettisivujen kirjoituksista.


Powered by Etomite CMS.