Rahaa rakkauteen - videot nettiin

Ma 2.2.2015

 

Moi!

SAARIJÄRVI

Siellä tehdään ystävänpäivänä tuttuun tapaan kaksi keikkaa, joiden lipputuloista puolet menee hyväntekeväisyyteen ja puolet koomikoille. Tällä kertaa rahoista puolet ottaa mun lisäksi Iikka Kivi ja Jussi Simola ja toisen puolen ottaa koulukiusaamisen vastainen työ. Eli paikallisen koulun vanhempainyhdistys jalostaa rahat rakkaudeksi.

Kehotan taas muitakin miettimään tällaista järjestelyä. Mikä tahansa organisaatio saa ainakin minut keikalle lippuriskillä, jos pistätte rahaa hyväntekeväisyyteen ja hoidatte keikkajärjestelyt.

Tällä kertaa keikat järjestetään kaverin uudessa keilahallikompleksissa Liikelataamolla. Sinne saadaan 150 hengen istumakatsomo, uusi tekniikka ja tietysti oluen myyntiä. Alaikäisetkin pääsevät. Kukaan ei häviä, kaikki voittavat. Tulkaa ja auttakaa levittämään sanaa somessa, jos siltä tuntuu!

Liput 20 euroa etukäteen Maricco-nimisestä liikkeestä tai Liikelataamolta.

YOUTUBE

Ihan vain tiedoksi, että nyt olen lisännyt kolme pätkää mun stand upia Youtubeen. Ne näkee näiden sivujen Ääntä ja kuvaa -osastolta. Jos haluat auttaa, voit jakaa niitä somessa. 

Lisää on tulossa. Lappeenrannan Sikahauska-festarilta saatiin hyvää matskua talteen. Tällä viikolla jopa ulos, jos Sakari, firman markkinointipäällikkö, ehtii kaikenmoisilta kiireiltään ketterillä sormillaan leikata valmiiksi.

Minä kirjoitan Noin viikon uutisia. Se on lähtenyt uuteen kauteen kiitetysi eli hyvin liikkeelle.

Ihan pian julkaisen mielenkiintoisen projektin, joka tapahtuu huhtikuussa Helsingin keskustassa. 


Powered by Etomite CMS.