Kivi, Vesterinen & sakset -kiertueen TIEDOTE

19.7. 

Syksyn kiertueen päivämäärät ja paikat ovat nyt mun nettisivuilla kytättävänä. Suosittelen vahvasti tulemaan paikalle, toivon että tulet. Varsinkin jos et ole vielä koskaan käynyt ja etenkin jos olet aikaisemmin käynyt.

En tee kuin ihan hyppysellisen muita keikkoja syksyllä kiertueen ulkopuolella. Keikat-osiosta pääset käyntiin. 

Tässä kiertueen TIEDOTE:

Kivi, Vesterinen & sakset –stand up -kiertue leikkaa läpi Suomen neidon ja miehen mielen

Ensi syksynä on aika uskaltaa syvään päähän. Yksi suomalaisen stand up -historian mielenkiintoisimmista kiertueista, "Kivi, Vesterinen & Sakset", starttaa Helsingin Tavastialta syyskuunalussa. Aloituspisteeksi valittu legendaarinen rock-klubi kuvastaa sitä korutonta asennetta, jolla Iikka Kivi ja Teemu Vesterinen rundille lähtevät.

Keikoilla pääosaan nousee sälästä riisuttu stand up -komiikka: verbaliikka, oivaltavuus ja rehellisyys ovat Kiven ja Vesterisen huumorin keskiössä. Sketsihahmot ja hassut äänet jätetään suosiolla muille. Videoscreeneillä vuorattujen pönötyskeskusten sijaan keikat tehdään intiimeissä ja ihmislähtöisissä olosuhteissa.

Teemu Vesterisen 15 vuoden ura on hionut miehestä pois ylimääräisen. Lavalla on vain paljas, hauska mies kaikkine kipuineen.  Vesterisen käsikirjoituskokemus YleLeaksissa, Noin viikon uutisissa ja Uutisvuodossa näkyy juttujen oivaltavana ja intensiivisenä kerrontana. Teemu on ihminen, joka kykenee kietomaan katsojan pauloihinsa puhumalla omien synttärien järjestämiseen liittyvistä peloista - ja lopettamaan tarinan vatsaa vääntäviin nauruihin.

Iikka Kivi on Suomen nuoremman stand up -sukupolven kiistattomin johtotähti, joka nousi suuren yleisön tietoisuuteen voitettuaan vuonna 2015 YLE:n Naurun tasapaino -kilpailun. Kivi kritisoi ärhäkästi ja hillittömästi nykyajan järjettömyyksiä lavalla, YLE:n Noin viikon uutisten käsikirjoitustiimissä ja suuren suosion saavuttaneissa sosiaalisen median kanavissaan.

Koomikkona Kivi on  terävä ja suorapuheinen, mutta aina hyväntahtoisuuteen pyrkivä. Yllättävyyttä Kiven komiikkaan tuo aihepiirin rajattomuus: puhe käy yhtä sujuvasti, olipa aiheena sitten lähiöasumisen haasteet tai supermassiiiviset mustat aukot.

Kivi, Vesterinen & sakset - kiertue sisältää rock-klubeja, saleja ja teattereita yli kahdellakymmenellä paikkakunnalla ympäri maan.  Kiertue
aloitetaan 1.9. Tavastian stand up -neitsytkeikalla ja lopetetaan Pyhäinpäivän keikkaan 5.11. Rovaniemen kaupunginteatterissa. Osalla
keikoista nähdään vierailijoina nousevia mielenkiintoisia stand up –koomikoita.

Lisätiedot, kuvat ja haastattelut: Arctic Live Oy Jari Näsman jari.nasman at arcticlive.fi tai 050-5990309

Liput www.standuplappi.fi

www.koomikkokivi.com www.teemuvesterinen.fi

 

Powered by Etomite CMS.