Mummonmetsästys lailliseksi

21.11.2016

Hei. Olen keksinyt ratkaisun erääseen ongelmaan ja esittelen sen tässä teille pääpiirteittäin.

Mun mielestä meidän pitäisi laillistaa mummonmetsästys.

Nyt kun sodan jälkeen syntyneet suuret ikäluokat ovat eläkkeellä, täynnä kuolemaa uhmaavaa energiaa ja he osaavat vaatia konjakkinsa, lasku eläkkeistä tuodaan meidän nuorten aikuisten pöytään.

Ehdotan siis että syksyllä parhaaseen marjastusaikaan pidetään mummostuskausi.


Toki pitäisi olla mummostuslupa. Sen saisi mummostuskokeessa, jossa ammutaan liikkuvaan mummoon. Kaikki kolme vaikeusastetta tulee läpäistä: lonkkavikainen mummo, rollaattorilla liikkuva mummo ja vaikein, eli potkukelkalla liikkuva mummo.

Parhaiksi mummostuskoiriksi on todettu karjalanmummokoira, kultainen mummostaja sekä chi hua hua.

Mummoja on hyvä houkutella metsässä esiin soittamalla kovaäänisistä Kauniit ja rohkea -tunnusmusiikkia. Keskelle avaraa tilaa kuten vaikka suota on hyvä viedä peliautomaatti. Sen tuplausmusiikin melodia houkuttanee esiin varovaisimmatkin yksilöt.

Näin mummostaminen helpottuu. Mummostaja saattaa parhaimmassa tapauksessa vain avata hieman maasturinsa ikkunaa, kohdistaa vetelää suota vastaan taistelevaan kovapäiseen mummoon ja PAM, laukaus ylämummoon ja ämpäri heilahtaa.


Liikenteessä pitää myös olla tarkkana. Tarvitaan mummoaitaa ja liikennemerkkejä ilmoittamaan, jos mummoaidassa on aukkoja. Mummoaita on halpa rakentaa. Ei tarvita kuin pieni koroke johon rollaattori tökkää ja harmaa askel kapsahtaa.

Mummopeijasissa juodaan uskomattoman paljon kahvia. Siis todella paljon kahvia.


Siis laillistamalla mummonmetsästyksen, pystymme purkamaan jo käsillä olevaa ja alati paisuvaa eläkepommia.

Miksi vain mummokantaa sitten vähennetään? Siksi että papat kuolevat häpeään tai yksinäisyyteen yleensä paljon aikaisemmin. Eli heitä ei ole kaikkialla, koko ajan ja aina.

Toki tämä saattaa joistakin tuntua hieman ikävältä tai epäinhimilliseltä keinolta. Ei hätää. Ei kaikkien mummoja ammuta. Osa heistä rauhoitetaan turismi- ja tarhauskäyttöön. 

Powered by Etomite CMS.