Joulutervehdys

Pian on taas joulutervehdysten aika! Toiset lähettelevät ystäville kortteja, toiset eivät. Yritykset toimittavat asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen joulutervehdyksiä ja lahjoja pitääkseen välit lämpöisinä. Firmojen tervehdykset ovat usein kuivia ja särmättömiä. Tarjoan nyt kaikille ilmaiseksi käyttöön inhimillisen ja vivahteikkaamman tekstinpätkän, joka voisi piristää korttejanne.

Esimerkiksi näin:

 

No niin, te rahanhimoiset Kyrvät! Taas on vuosi takana merkityksetöntä katteen raapimista, mahahaavoja ja kesken jääneitä kahvikupillisia.

Vuoden päivät on talsittu samassa paskassa ja pakoiltu samaa vastuuta. Rääkyvää omaatuntoa on yhdessä tuumin yritetty vaientaa krapulan värisillä kuntosalitreeneillä ja kotimatkalla vitutus on puristanut Audin rattia niin kovaa ettei edes itku ole päässyt läpi sormien.

On siis paikallaan muistuttaa, että yhdessä kun mennään ja tehdään, varmasti kuollaan nopeammin ja hienommissa vaatteissa. Vahvistukseksi siitä annamme Teille jälleen tänä jouluna lämpimän joulutervehdyksen ja rauhallisen mielen toivotukset!

 

Tähän tulee toimitusjohtajan nimmari 


 

Powered by Etomite CMS.