Soolo lähestyy

Soolo lähestyy eikä ahdista edes kovin paljoo. Se johtuu kai siitä, että olen tehnyt tasaiseen tahtiin töitä eikä stressi ole päässyt yllättämään. Työ tarkoittaa siis sitä, että usein aamupäivisin olen kirjoittanut matskua ja lounaan ja urheilun jälkeen iltapäivä on mennyt tuottamisen parissa.

Aika paljon on syntynyt matskua, mutta en ole päässyt sitä lavalla kokeilemaan, joten vielä ei tiedä kohtalosta. Onneksi syyskuusta lähtien on paljon keikkoja, joilla pääsee vähän reunasta maistamaan, mikä toimisi. Tai enemmänkin on kyse siitä, että saa niihin rutiinia.

En vielä tässä vaiheessa tiedä, tuleeko setistä about tunnin panostus vai pidänkö väliajan. Se selviää sitten kun ja jos on luottamusta juttuihin. Mukaan tulee uutta ja vanhaa. Jopa neljän vuoden takaisia lastuja oon liimaillut yhteen. Onneksi on tullut säästettyä kaikki mitä olen lavalla vetänyt ja yleensäkin kirjoittanut.

Olennaista ei ole se, onko matsku uutta vai vanhaa vaan se, että juttujen tyyli on samasta puusta ja että ne sopii mun suuhun ja setin fiilikseen.

 

Mulla ei ole mitään hajua, tuleeko sinne yleisöä. Ei ole juuri kokemusta tällaisista projekteista, tämän kokoisista, tässä kaupungissa, tällä kuuluisuudella. Ei ole ennakkotapausta, mutta uskoisin olevani kutakuinkin realistisilla vesillä.

En saanut promohenkilöä hoitamaan näkyvyyttä, koska matkaan tuli jotain mutkia ja ketä tahansa ei ole varaa edes palkata. Itse olen loihtinut meilillä ja puhelimella sen mitä keksinyt olen. Apuna on ollut Mr Manager Totte ja kaverit. Liikkeellä on ja tulee olemaan tarroja, julisteita, flyereita, äänimainoksia, lehtimainos, radiomainos ja t-paitoja. Medialta on turha odottaa ylimääräistä vetoapua. Mitä nyt olen nolona joutunut patistamaan tuttuja toimittajia ja jotain on kyllä tulossa.

Rahaa olen pistänyt menemään jonkun verran, mutta ei mopolla mahottomia. Voittoa on kai turha tavoitella, mutta isoa miinustakaan en viitsisi hankkia tästä. Tärkeintä ei tietenkään ole raha vaan se, että saisin yleisöä ja hyvän esityksen, josta jäis jallun maku suuhun itselle ja katselijoille.  

 

Multa poistettiin toissapäivänä ukkovarpaan kynsi. Mitään yhtä kuvottavaa ei voi olla olemassa. Yli tunti menee siihen, kun vaihdan verinahkaan jumiutuneen siteen. Se pitää siis repiä irti siitä, missä ennen oli kynsi. Sieni ei ole ystävämme. Sandaalit jalkaan kun menet sählypelin jälkeen suihkuun ja sitten kavereitten kaa Teemun keikalle. 

Powered by Etomite CMS.