Syyskuu on perseestä

Huomenna ti 4.9. olen YLEX:n vieraana aamulla klo 9.00. ja se on hyvä juttu (haastattelu kuultavissa täällä ). Syyskuu on muuten perseestä. Alkaa räkä valua ja ihmiset tulee kyynisiksi. Mikään ei toimi ja viinaa kuluu.

Hyvää on se, että keikkoja on mulla ja muilla tosi paljon syyskuussa. Silloin vielä joku muka jaksaa nauraa ja yrittää hyväksyä se mitä kukin tekee.

Viikonloppuna mun putki alkoi. Jyväskylässä meni hyvin minifestareilla. Siellä ihmiset tuntee entuudestaan ja siellä on kiva vetää röyhkeästi. Hangossa oltiin Nikon kanssa lauantaina. Ei oikein aluksi tiennyt mitä siitä tulee, mutta hyvin molempien keikat meni, vaikkakin omituisesti. 

Joku kännitäti heklasi koko Nikon keikan ja siitä Niko veti paljon hyvää. Mun keikalla joku avautui, että nyt menee vähän yli, koska se mitä sanoin, oli kuulemma liian totta. Vitutti aluksi, mutta siitähän tuli sitten kivaa, kun oli vuorovaikutusta ja kyselin niiltä, että mistä pehmeästä sitten puhutaan. Yritin taiteilla sillä rajalla mikä menee läpi ja mikä ei ja yleisö oli kuitenkin helvetin fiksua ja ymmärtäväistä. Tietenkään ei ollut kamera käynnissä silloin.

Omituinen ilta mutta plussalle jäätiin varmasti. Kännimummo vihasi kai mua, mutta se on sen oma syy. Mitäs oli humalassa. Känniset kuulevat aina vain yhden sanan, sen minkä haluavat, ja luulevat sitten, että sille sanalle tai asialle vittuillaan. Haloo.

Keskisuomalainen teki pienen jutun festarista. Siinä oli kaksi asiavirhettä. Minua nimettiin festarin isäksi ja jyväskyläläiseksi. En ole kenenkään tai minkään isä ja asun Helsingissä kolmatta vuotta. Aina on virheitä, kun stand upista tai koomikoista kirjoitetaan. Siis aina. Silti uskon kaiken muun mitä lehdissä kirjoitetaan. Tyhmää. 

Lisäksi kahdessa eri julkaisussa siellä oli mainittu, että nyt nauretaan alapääjutuille, koska siellä on tuhmien juttujen ilta. Tuommonen on perseestä myös.  

Tällä viikolla luvassa hermoilua soolon takia, keikkoja ja lauantaina synttärijuhlat. Viime perjantaina keilasin 165. Aion palata. Varpaan kynnen tilalla on nyt nahkaa. Se on ihan sairasta.

Powered by Etomite CMS.