Pablossa ja televisiossa!

Voicela-ohjelmassa tulee torstaina 13.9. juttu, jossa kävin niitten vieraana. Siis televisiossa. Netistä sen näkee myöhemminkin sitten. Pablon keikalla kävin sunnuntaina myös.

Sehän ei ole mun esikuva, mutta helvetin taitava se on siinä mitä se tekee. Pablon komediallinen sanomahan on kutakuinkin lakjsdhflaksfhölff.-..--)(()(9fgksdjhgakå33####¤t8ugdli!!!!!

Lämppärit olivat kaikki hyviä. Flip Schultz oli monien mieleen, koska siltä ei odotettu mitään. André piti suomalaisen komiikan lippua tosi korkealla. Hienoa oli nähdä tuollainen ilmiö, jossa oli u-juhlan tuntua. Olis niin kiva ollut esiintyä siellä, huhuhhuhuuuuuuuu.

Janne Westerlund lämmitti loistavasti ja otti ystävällisesti mut esiin siellä ja nousin tuolille kertomaan mun soolosta ja vastailin Jannen kysymyksiin. Tauon jälkeen annoin vieressä istuvalla tytölle flyerin ja se kysyi, että mistä tässä on kyse. Toistoa siis tarvitaan.

Lauantaina pidin 30-vuotisjuhlat ja oli tosi jees. Kiitos todella paljon kaikille!

Nyt alkaa kova keikkaputki. Tiistaista ens viikon torstaihin 11 keikkaa kuudessa eri kaupungissa. Sitten on ensi-ilta, joka on mun uran kohokohta. Kipikapi lippuja varaamaan.

Varpaan kynnen tilalle on kasvanut nättiä nahkaa.

Powered by Etomite CMS.