Paskasta noustaan

Viimeiset päivät pää on ollut pehmeä ja jalka on jätättänyt, koska jotenkin iso keikkamäärä käy käpälään. Nyt on kuitenkin taas virtaa.

Pitkä keikkaputki on hellittänyt ja tällä viikolla on vähemmän, soolo tänään, jos sinne tulee ihmisiä kun Andrén soolo on samaan aikaan ja se saattaa viedä potentiaaliset asiakkaat saatana. On vähän kuin arvottais työkoneet ja mä saan sen pienemmän. Turun festari on viikonloppuna ja ainakin viime vuonna se oli tosi hyvä ja tänä vuonna varmasti vielä parempi.

Eihän se teille kuulu, mutta kyllä mä voin olla ylpeä kahdesta viime viikonloppuna saadusta palautteesta.

Lauantaina siis soolo oli täynnä ja en ollut oikein iskussa alkupuoliskolla. Se venyi pitkäksi ja oli ehkä vähän monotoninen. Musta tuntui, että paikalla oli paljon ihmisiä, joilta kesti tottua siihen, millainen mä olen. Toka puolisko kyllä sitten korvasi, se oli tosi hyvä. En tiedä kuuluuko tämä edes yleisölle tai että ajatteleeko tyypit niin, että alussa oli nihkeetä, mutta ainakin se on mun tehtävä miettiä sitä. No, parannetaan koko ajan. Hirveästi hyviä juttuja on jäänyt pois, kun aika ei riitä. Tulevissa esityksissä niitä otetaan mukaan ja jotain jää pois.

Niin siis lauantaina kuului välikäsien kautta palautetta, että naiset eivät eräässä porukassa tykänneet, mutta miehet kyllä tykkäs. Se on hyvä, nimittäin jokaista inhoajaa vastaan löytyy aina vähintään yksi, yleensä kaksi tykkääjää. Toivottavasti naiset eivät pitäneet minua sovinistina. Muuten en tuosta välitä vaan otan imarteluna.

Soolon jälkeen PAsilan keikalla joku lähti kesken pois. Totesti vain asiallisesti, mutta tarpeeksi kovaan ääneen, että tämä ei ole mulle tämä juttu. Niille ei kai mennyt läpi mustahko juttu kehitysmaahan ja välittämiseen liittyen. Imartelua se on tuokin. Sitten jos olen vain tylsä ja joku lähtee pois, sitten pitää huolestua. Keikka meni kokonaisuudessaan hyvin mielettömästä väsymyksestä huolimatta.

Nyt jännitellään, päästäänkö mukaan tv-ohjelmaan, johon tehtiin pilottia viime viikolla. Voicelta alkaa parin viikon sisään pyöriä telkkarissa kooste siitä, kun mulla oli reissussa kamera lainassa. Voipi olla roisia menoa, riippuu leikkaajan boolssien koosta.  

Netissä on pätkiä meidän radio-ohjelmasta. Voice.fi

Nyt kirpeetä syyspäivää ja halkeilevia varpaanvälejä teille kaikille. Kuitti. 

Powered by Etomite CMS.