Joku inhoaa tv-tähteä!

Keskiviikkona on tällaista mielessä. Mitä edemmäs syksy menee sitä enemmän Suomi ja suomalaiset vituttaa. Mutta mitäs tässä valittamaan, muuta pois jos ei nappaa.

Tänään sain tietää, että olen telkkariohjelmaan päässyt. En tiedä saako siitä kertoa enempää niin en kerro. Paras tikki tähän mennessä, uskoisin. Lisätietoa heti kun voin leuhottaa.

Huomenna aamulla Voicen Heräämöä tekemään Nikon kanssa. Kaikki on kipeenä tai jossain kaivoja rakentamassa, mistä minä tiedän missä ne on. Niko oli tuossa käymässä ja kirosi, että yksin joutuu tekemään. Minä tarjouduin mukaan, yksi puhelinsoitto ja Temmi sisään. Palkkana rajaton kaakao ja kuulijoiden haukut. Mistä minä voin tietää, miten aamuradiota tehdään, koska kuuntelen joskus aamuisin Radio Rockia.

Soolo kesti viimeksi kaksi tuntia. Ei ollut liikaa porukkaa, koska Andrélla oli soolossa samaan aikaan Kulttuuritalolla 700 ihmistä. Mutta ei haittaa. Mulla oli yleisöä 30 ja risat, mutta vähintään yhtä hyvä show, itse asiassa paras tähän saakka. Ens tiistai teatteri tulee about täyteen, mutta kyllä sinne lippuja vielä on.  

Turussa tuli yleisökontaktia keikan jälkeen oikein olan takaa. Ekaksi nuori nainen tuli ja latoi pöytään nämä tiedot: mun materiaali oli huono. George Bushista kertova juttu oli vanha. Mun uskonnosta ja eläimiinsekaantumisesta kertovat jutut ovat loukkaavia. Jos en uskalla mennä lavalle ilman olutta niin ei hyvä. Eikä hän olisi tullut muuten, mutta ...(se jäi kesken).

Sitten keskusteltiin mun mielestä nätisti ja päästiin parista asiasta yhteisymmärykseen. Lopuksi tyyppi taputti olkapäälle ja toivotti hyvää jatkoa. Minä kiitin, että harvoin saa noin rauhallista (vaikka ääni värisikin) ja asiallista negatiivista palautetta.  

Pisti miettimään ja lopulta tuntui hyvältä. Sain nostatettua isoja fiiliksiä ja tässä tapauksessa, ehkäpä uskovaisuudesta johtuen, fiilikset menivät mimmillä metsän puolelle. Mulle riittää periaatteessa se, että 51 prosenttia yleisöstä on mun puolella. Niin kauan ei voida puhua loukkaamisesta, kun klubi-illan etuliitteessä lukee sana komedia. MAuton voin olla kylläkin, mutta mitenkäs muuten provosoit? 

Kun joku ei tykkää jostain jutusta, se ei ilmeisesti tykkää mistään minussa. Tiedoksi vaan kaikille, että jos juon joskus, hyvin harvoin olutta lavalla, se johtuu siitä, että juon joskus olutta lavalla. Mitä sitten, en mä kännissä esiinny.  

Ironisesti sitten ton episodin jälkeen tapasin kaksi pariskuntaa, joiden kanssa oli hyvät jutut. Mun juttu siitä, että kaikki papit panee pikkupoikia...kertoi periaatteessa pastori Jari Rankisen viime kesään naispappien vastustamisesta. Ja näiden ihmisten lapset oli ristinyt ja pariskunnan oli vihkinyt kukas muukaan kuin ite Rankinen. Niitä ei juttu loukannut, vaikka ei se ehkä suosikkijuttu ollutkaan.  

Jes, vihatkaa tai rakastakaa, se riittää.

Sunnuntaina mukaan Keilakimmojen joukkueessa taistelemaan Rock-keilauksen SM-tittelistä. Kierre on kunnossa. Tulkaa sooloa kattoo ennen kuin loppuu.

Powered by Etomite CMS.