Törkeän hyvää!

Laitetaanpas vähän hyvää kiertämään. Sillä radalla kun ei aina ole liiaksi tunkua.

Haluan evakkoon!

Olin viides lokakuuta Oulussa keikalla pienessä pubiklubissa, jonka nimi on Evakko. Omistajat ja Zaani (pukin pikku Apuri) olivat tehneet paljon töitä stand up -illan eteen. Tupa oli täynnä ja show meni hyvin.

Ennen kaikkea olosuhteet olivat saatanan hyvät. Haettiin ja vietiin lentokentälle, ruokaa ja juomaa sai joka käänteessä ja lähes luksusluokan majoituskompleksi löytyi keikkapaikasta 50 metriä koilliseen. Rahaa maksettiin hyvin ja keikan päätteeksi sekä jälkitoimituksena toimitettiin pipoja ja paita, joihin oli painatettu klubin ja Teemu-pojan nimiä. Voi mahoton. Kiinnostus DVD:tä kohtaan oli myös oululaisittain mojovaa.

Tämä ei ole haukku muita klubeja kohtaan. Tämä on vain kehu Ouluun. Kun pidetään kuin kukkaa kämmenellä, tulee nöyrä olo. Ajattelee, että mitä minä nyt olen tehnyt. Hyvää olen toivottavasti tehnyt.

Uus Ihku!

Niin ovat tehneet myös eräät suomalaiset uuden sirkuksen taiteilijat, joista mieleeni tulee ensimmäisenä Maksim Komaro. Kävin katsomassa Ateneumissa Helsingissä jongleerausta, tanssia, akrobatiaa ja musiikkia sisältäneen huippuhienon Fritt Fall -esityksen, jonka takana oli Circo Aereo -ryhmittymä ja Rinneradio.

Tiesin odottaa todella hyvää, mutta se oli parempi kuin odotin. Uutta ja erilaista. Nyt uusi sirkus on uusi ilmiö omassa ihkujoukossani, johon kuuluvat lisäksi ainakin parkour, stand up, breakdance, suomiräp ja -hip hop ja se, että Suomessa katsotaan ja kuunnellaan koko ajan enemmän kotimaista elokuvaa ja musaa.

Nämä sirkustyypit ovat maailman parhaita hommassaan ja viimeistä vetoa myöten taitavia ja luovia. Heti tulee mieleen, että jos heistä tiedettäisiin enemmän, se olisi kaikkien etu. Kirjoitin heille kiitosmeilissä muun muassa näin: "Jos minä saisin päättää, jokaisen suomalaisen pitäisi käydä katsomassa esityksiänne."

En selitä enempää, käykää itse katsomassa, ei maksa paljon. www.circoaereo.net

Törkeän hyvää!

P.S. Hyvää viim(n)ansietokykyä syksyyn. Joulun odotukseen ei ole moni kuollut.

Powered by Etomite CMS.