Radiosta kenkää

Jos joku ihmettelee, miksi en ole ollut pitkään aikaan Radio SuomiPOPilla lauantai-iltapäivän vieraana, se johtuu siitä, etteivät he halua minua enää sinne.

Miksi eivät?

Se ei kuulemma ole mikään puheradio. Heille ei kelvannut vierailuni, vaikka

1. tein sen ilmaiseksi

2. saimme hyvää kuulijapalautetta

3. vierailujani emännöinyt toimittaja tykkäsi tehdä töitä kanssani

 

Olenko katkera?

Kuka nyt haluaisi mennä paikkaan, jonne ei ole tervetullut. Kyrvöttää vain se, että tämä kertoo jotain radiotoiminnasta tässä maassa. Pinnallista kakkaa ja mainstream-musaa yötä päivää. Ei mitään särmää millään kanavalla. 

Onneksi joillakin kanavilla on kuitenkin stand up -koomikoita ihan oikeastikin töissä. Joka toisen radiojuontajan pitäisi olla stand up -lavoilla kunnostautunut, tilannetajuinen ja tiiviin puhumisen taitava suorasuu tai edes minikapinallinen.

Kuinka kauan kestää, että unissaan kävelevät radiotuottajat tajuavat laajemmin käden ulottuvilla lymyilevän potentiaalin?

Tänään, 31.5. tuli uutinen, että radioluvat menevät Suomessa uusiksi. Sävelradio ja Radio City saivat lopetustuomion ja SanomaWSOY sai sen sijaan kaksi uutta lupaa. Luvassa siis uutuudet LadyFM ja RockFM.

Rokkiradio siis vaihtanee vain nimeään, mutta LadyFM kuulostaa mielenkiintoiselta. Toivottavasti luvassa ei ole vain naistenlehti radiossa vaan jotain tiukempaa. Sinne pitäisi päästä töihin. 

Ite

P.S. Vastaus kysymykseen: en ole katkera vaan pettynyt. Yhyy! 

Powered by Etomite CMS.