DVD-traileri netissä

Hoplaa! DVD:n kannet, ekstrat ja julkaisu alkavat olla hahmollaan. Samoin syksyn dvd-kiertue, joka tulee kattamaan lähes koko pohjoisen pallonpuoliskon. Vielä ei tosin saa kertoa mitään julkisesti. Juuri tällä hetkellä sorvataan niin pirusti, että huhhuh. Pilalle kehuttu traileri nähtävissä netissä osoitteessa www.ohjelmakauppa.fi

 

Tänään huomasin tavaratalon vessassa, että omituisen ihmisen tunnistaa vessakäyttäytymisestä. Odottelin vessan ulkopuolella ja kuuntelin, kuinka joku kolisteli ja päästeli vaarallisia ääniä, joihin liittyi vettä, koneita ja rikkoutumista. Aikaa kului paljon, kunnes ovesta pullahti ulos pönäkkä miesturisti, jonka ilme sanoi kutakuinkin seuraavaa: oletkohan nuori mies hämilläsi miettiessäsi, mitä kaikkea minä tuolla juuri puuhasin. Hänen kasvoillaan oli myös hieman hölmöyttä.

Sillä oli lippalakki, vyölaukku ja reppu sekä ulospäin avautuvat jalkaterät. Sisällä näin, että vessanpöntön välikannessa oli tuoreita kengän jälkiä. Ne avautuivat ulospäin. Sairasta.

 

Katsokaa ihmiset Komiikkatehdas perjantaina 7.7. klo 21.30 kakkoselta. Ohjelmatiedoissa on vain kolme koomikkoa, joten josko siinä sitten olisi edes aavistuksen enemmän peliaikaa per koomikko kuin mihin on totuttu. Minä, Niko Kivelä ja joku uskomattoman taitava ja hauska ruotsalainen.  

 

Powered by Etomite CMS.